Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ramp’: wat Isabelle Adjani niet langer in de mond van mannen wil horen

In de marge van haar nieuwe rol in de serie France 2, Diane de Poitiers, geeft Isabelle Adjani interviews in de media. Een kans voor de actrice om haar mening te geven over veel maatschappelijke kwesties.

Als er één ding is dat niemand Isabelle Adjani kwalijk kan nemen, dan is het wel dat de actrice haar overtuigingen altijd heeft kunnen waarmaken. Aan het hoofd van de nieuwe France 2-serie, Diane de Poitiers, die vanaf maandag 7 november wordt uitgezonden, grijpt de beeldschone brunette de kans om een ​​rondje door de media te maken. De eerste die haar nieuwste rol promoot natuurlijk, maar het is onvergetelijk Onthoud haar waarden als vrouw, wat een volledige veronderstelling is. Deze eerste rol in Diane de Poitiers, die vergelijkbaar is met anderen die ze speelde als La Reine Margot, was volkomen natuurlijk voor haar: “Misschien was ik in mijn vorige leven in de rechtbank. Het is een soort symbolische kroon om mijn hoofd, een eigen mysterieheb ik ook genoten in de columns van Télé Star.

Maar ook het karakter van Diane komt op zich in alle opzichten overeen met de vrouw Isabelle Adjani. Verliefd op koning Hendrik II moest Diane de Poitiers voldoen aan de eisen van haar status. Maar ze lijdt in stilte. Ze wist haar rang te behouden zonder de kroon in gevaar te brengen. Geen schurken, geen grillen, maar vooral geen vernedering. Ze was zo sterkZe ging ook in gesprek met onze collega’s van Télé Star. Een perfecte rol voor Isabelle Adjani, we kijken er nu al naar uit om alle aspecten te ontdekken.

READ  Live-uitzending - "Koh-Lanta, de legende": Laurent wint inzendingen en neemt Claude mee naar de finale

Isabelle Adjani: “Ik hoor mannen niet meer tegen een vrouw zeggen dat ze mooi is.”

In een interview met het tijdschrift Télé gebruikte Isabelle Adjani dit moment om terug te denken aan haar relatie met mannen. voor de actrice als Het is duidelijk dat de MeToo-beweging erg belangrijk is geweest voor het welzijn van vrouwen in de samenlevingHet had ook negatieve gevolgen, vooral voor haar zelfvertrouwen. “Het is een ramp! Ik hoor mannen niet meer tegen vrouwen zeggen dat ze mooi is. Misschien is dit een van de nadelige effecten van MeToo, het irriteert me bijna. Ik zie zelden spontaniteit in hem. Maar gelukkig is het allemaal hetzelfde dat MeToo erbij was, want de vrouwen begonnen aan één kant een beetje naar binnen te trappen.”

Toen werd de discussie steeds intiemer, totdat hij het noemde Het celibaat van de actriceZe is nu een alleenstaande moeder van twee zonen, 43 en 27. “Soms stoppen we onszelf met het doen van de dingen waar we van houden in het leven, zodat de ander beter kan ademen. Ze ademen uiteindelijk heel goed, en je hebt bronchitis!” Hoe meer een vrouw van zichzelf houdt en zichzelf geruststelt, hoe kleiner de kans is dat ze in de valkuilen van een of andere vorm van onderwerping valt.. U zult begrijpen: Isabelle Adjani is een vrouw die de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt. En geen man kan haar nog iets afnemen.