Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘I Want Candy’-zanger Aaron Carter sterft op 34-jarige leeftijd

Fans van de Amerikaanse zangeres en rapper zijn in rouw. Vandaag, zaterdag, werd bekend dat Aaron Carter op 34-jarige leeftijd is overleden Vertegenwoordigers van zijn familie op Sky Newswaarmee de informatie van wordt bevestigd TMZ. Aaron Carter werd naar verluidt verdrinkend gevonden in de badkuip van zijn huis in Lancaster, Californiƫ. Het was ook bekend dat Aaron Carter de broer is van Backstreet Boys-lid Nick Carter.

Aaron Carter’s muziekcarriĆØre begon met de band Dead End toen hij 7 jaar oud was. Zijn eerste album is gewoon getiteld Aaron Carter Uitgebracht in december 1997. “kindster” Goud gaat naar Noorwegen, Spanje, Denemarken, Canada en Duitsland. Het album werd opnieuw uitgebracht in de Verenigde Staten in juni 1998.

“Voormalig kindster”

In de vroege jaren 2000 kwam uit Aarons feestjedat een drievoudig platina-album werd met 900.000 verkochte exemplaren. In augustus 2001 was het Oh Aaron Wie komt bij de kisten. dan, Nog een aardbeving In september 2002 of zo Meest gezochte evenement november 2003.

Aaron Carter keerde in 2016 eindelijk terug naar de studio met de single idioten weg en dan s de liefde In februari 2017. Een paar maanden later deed hij dat wel Uit de kast komen als biseksueel. Hij had een relatie met Hilary Duff, Lindsay Lohan of Carrie Ann Benish.

READ  De eerste trouwfoto's en haar prachtige jurk!