Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marion Cotillard verrast in XL-poloshirt en biker, vindt Lily-Rose Depp in Miami

Op 4 november hadden Chanel-volgers een afspraak in Miami, Florida voor de cruiseshow van 2022/23. En zoveel persoonlijkheden namen hun plaats in op de kortstondige eerste rij op het strand van het Faena Hotel. Marion Cotillard is al twee jaar het gezicht van het merk.

Het gezicht van de Chanel No. 5 parfum wordt elegant gepresenteerd in een sportieve roze look. De 47-jarige actrice droeg al een oversized strass-poloshirt en fietsbroek. Marion Cotillard En zo vond ik thuis nog een inspiratie: Lily Rose Depp. De 23-jarige jonge actrice, die we zullen vinden Binnenkort in de grote serie “Idol”.Op het strand in een cropped top en minirok.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Ook aanwezig waren Pharrell Williams, Caroline de Magritte, actrice Phoebe Tonkin, model Laurie Harvey en Arden Cho. Na de show kon iedereen genieten van het concert van Nile Rodgers. Naast deze show vertrouwde Chanel de productie van Sunny Campaign toe aan Sofia en Roman Coppola.

Wat volgt er voor deze advertentie?

De vorige editie van de Chanel Cruise-modeshow vond afgelopen mei plaats op een ander strand: Monaco in aanwezigheid van prinses Caroline van Hannover en dochter Charlotte Casiraghi.

READ  MB14 breekt door stilte na overwinning Anne Sila