Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rally tegen gezondheidspas in Nederland verslechtert (video’s) – RT in het Frans

Op 3 oktober kwamen duizenden demonstranten bijeen in Amsterdam, Nederland, om te protesteren tegen de introductie van de “Coronapas” (Nederlandse Gezondheidspas). De mobilisatie escaleerde in botsingen met de politie.

Op 3 oktober gingen duizenden mensen de straat op in Amsterdam om te protesteren tegen de Gezondheidspas. Deelnemers scandeerden: “Samen naar Nederland“,” Samen met Nederland. “Conflicten tegen deze groepen demonstranten hebben de politie opgericht, zoals te zien is op de foto’s die zijn gemaakt door de Ruptley Agency.

vijanden Vraagtekens bij de noodzaak van een “coronapas” van alle politieke grenzen Velen kwalificeren als een truc om vaccins te promoten, een situatie die doet denken aan Frankrijk, ondanks herhaalde beloften van de regering om ze niet verplicht te stellen Emmanuel Macron kondigde halverwege de zomer de verlenging van de gezondheidspas aan.

Activeer de implementatie van een gezondheidspas Woede van de hotelindustrie en vele bars en restaurants Degenen die denken dat het gebruik van deze schaal onmogelijk is en zal leiden tot een aanzienlijke vermindering van de inkomsten.

Sinds de invoering van de Gezondheidspas op 25 september heeft Nederland te maken gehad met een aantal protesten – een protest dat zich zelfs binnen de overheid heeft verspreid. Op dezelfde dag dat de PASS werd ingevoerd, werd Mona Kaiser, staatssecretaris van Economische Zaken, ontslagen door de Nederlandse premier Mark Rutte.

De introductie van de “coronapas” elimineerde bijna alle sociale afstandsactiviteiten in een land waar 72% van de bevolking ten minste één dosis van het vaccin ontving.