Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gevangenis werd verlengd tot 2 maart, de scholen heropenen op 8 februari

De Nederlandse premier Mark Rudd heeft dinsdag aangekondigd dat hij de meeste maatregelen ter bestrijding van de regering 19 die momenteel in Nederland van kracht zijn, zal verlengen tot 2 maart. Het bedrijf heeft de expertcommissie van de Commissie Explosiebeheer (OMT) om nader advies gevraagd.Alle activiteiten“, Inclusief de avondklok. Voorlopig loopt deze tot 10 februari 04.30 uur. Dit weekend wordt het nieuwe UNWTO-overleg verwacht.

Mark Rutte heeft bevestigd dat basisscholen en kinderdagverblijven vanaf 8 februari weer open gaan en vanaf 10 december de mogelijkheid om zogenaamde ongewenste winkels te verkopen.

Het verlengen van de huidige controle tot bijna 2 maart is onvermijdelijk

De reeks beperkingen, die op 9 februari afloopt, is de zwaarste die het land ooit heeft gezien, scholen, zogenaamde niet-essentiële bedrijven, cafés en restaurants zijn gesloten en individuen kunnen niet in hetzelfde huis blijven als gasten per dag.

We kwamen tot de conclusie dat verlenging van de huidige lock-out tot bijna 2 maart onvermijdelijk was“Tijdens een persconferentie gewijd aan het beheersen van de gezondheidscrisis, zei dhr.

We kunnen niet om de snelle opkomst van de Britse variant heen. Als we nu erg optimistisch zijn, weten we dat we de opname binnenkort zullen zien.

Tweederde van de nieuwe vervuiling is gelinkt aan het Britse type

De opening van de basisscholen werd zondag voor het eerst aangekondigd door de minister van Onderwijs.

De druk is groot sinds de Nederlandse regering op 23 januari de avondklok heeft ingesteld, die elke avond van 21:00 tot 16:30 uur van kracht wordt. Dit leidde tot de ergste rellen in Nederland in 40 jaar.

READ  Maxima, afkomstig uit Nederland, is een Argentijnse actrice die samen met hem op het scherm zal acteren

Nederlandse functionarissen zeggen dat het aantal infecties afneemt, maar tot tweederde van de nieuwe gevallen van Govt-19 in het land zijn gekoppeld aan zogenaamde Britse varianten.

Mark Rutte zei dat de avondklok nog steeds op 10 februari moet zijn voltooid, maar hij heeft het advies ingewonnen van het wetenschappelijk comité dat verantwoordelijk is voor het adviseren van de regering over het beheersen van de gezondheidscrisis.