Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Voorspel PRIX KATKO 12 dec.  2022

Quinté PMU – Voorspel PRIX KATKO 12 dec. 2022

Diagnostische Canalturf.com


foto van Cineyon

Quinté + maandag in Cagnes-sur-Mer in de Prix Katko, de eerste gedeelde steeplechase (ref. ground heavy (4.7) verklaard door France Galop. saignon (Onze foto), in goede vorm, zou een leidende rol moeten spelen.

gaat niet weg: 12 Volkov Giloy

3 saignon In vier pogingen over de steeplechase behaalde Cagnes twee overwinningen, een eerste bereik en een zesde plaats. Hij heeft net zijn vorm bewezen door een handicap te winnen op het parcours van 3800 meter en hoeft zich niet langer te bewijzen op zwaar terrein. Het is a priori een goede basis.

9 Berylbaai : Hij is nog steeds behendig sinds zijn leeftijd van 11 jaar. In de handicap van 2 december, over de 3800 meter lange steeplechase-baan, Cagnes, werd hij niet ver achter hem als derde beoordeeld saignon, een mooie laatste poging. Terrein is voor hem geen probleem, integendeel. Ze verdient ook brede lof.

6 grindparadijs : springpaard van hoge kwaliteit, hij heeft dit jaar slechts drie keer gelopen, werd tweede in klasse 2 op de Compiègne steeplechase op 16 mei, tweede op 17 oktober in klasse 2 op Compiègne steeplechase en won op 19 november klasse 3 op de 4400m steeplechase in Outwell , op zware grond. Voor zijn Cagnes-debuut ziet hij er geweldig uit.

7 Hyde Madrid : op 3 mei in Nancy, in een 4200m steeplechase, won ze de Grade 1, sindsdien niet meer gezien, maar ongetwijfeld goed bewaard en voorbereid Arnaud Chaillé-Chaillé Voor deze bijeenkomst in Cagnes. Kijk uit!

1 pond mannen : een groot Cagnes-specialist, hij won er zeven keer, vier keer over horden en drie keer over steeplechases. Hij hoeft alleen maar 72 kilo tegen zich aan te dragen. Gezien de kwaliteit ervan, zou het riskant zijn om er tegenin te gaan.

4 Caesar-ballonnen : Hij bewees zijn vorm door op 11 november als tweede te eindigen in een handicap over de Angers Hurdle (Grande Course de Haies d’Angers). In de steeplechase liep hij twee keer, bij Molines, scoorde een succes en een vierde plaats. Deze 5 jarige ruin is maar 11 keer gelopen en kan nog verbeterd worden. Het werkte eigenlijk goed op zware grond. Hij is een goede underdog.

READ  Quinté PMU - PRIX DU JOURNAL LE PAYS D'AUGE (PRIX DU HAVRE) 23 augustus 2022

11 Gimple-maan : Dit 6-jarige merrieveulen heeft veel ervaring en presteert zowel over hindernissen als in torens en op alle profielen van een renbaan. Met 55,5 van de waarde in deze handicap is het in theorie competitief.

16 Reem Al-Nar kisa: Hij moet niet worden veroordeeld voor zijn laatste drie mislukkingen. Afgaande op het voorbeeld van zijn derde plaats op 9 juni in de klasse 3 over Dieppe steeplechase, is hij in deze Quinté+ niet gepakt met een score van 54,5. Dit is een potentiële verrassing, vooral omdat het zich heeft bewezen op uitdagende circuits.

bij niet starten : 2 achtersteven

speel het 3 – Saigon Een gemiddelde van 17/1 in enkelspel PMU.fr

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Kiezen voor Nicolas Laboras

Regelmatige kansen
6 kalfs paradijs
7 Hyde Madrid
1 Le Mans
buiten
4 Caesar ballon
11 Gimple maan
16 rand vuur

Prognose samenvatting:

favoriet
3 – Saigon

slag voor het hart
7- Hyde Madrick

moment van waanzin
16 – Randvuurontsteking

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


LE MANS komt eraan!

Het is tijd om Ze5 evenement, is de eerste van deze bijeenkomst, met een contra-indicatie voor oudere paarden. Afwisselend tussen de twee disciplines met enig succes, Le Mans Het is niet meer hetzelfde als toen je aan de Cote d’Azur landde. Hij moest absoluut racen op de eerste dag van de meeting, maar hij was klaar voor deze race, hij is onze favoriet!
Hij zag hem een ​​tijdje niet in de hindernissen, wat hem een ​​heel goed gewicht opleverde. Koning van hardlopen Hij zal het oppositiebedrijf leiden Beryl baaiDerde plaats in zijn eerste poging op dit parcours onlangs. Verder geholpen door de fond is het paard van Pierre Fertillet een goede podiummogelijkheid Steinkrans, die terugkeerde in grote handicaps met ambities, was degene die twee winters geleden op dit niveau won, op bezems. Zijn laatste uitje is niet zo slecht, pas op. gestraft na zijn succes aan het begin van de vergadering, saignon Nu erg druk, maar het team van Serge Foucher is in zo’n goede vorm dat we hem de eer moeten geven klein en schattigwat niet zo absurd was in de referentierace en dit keer een Australische flits zou hebben, César de Ballondie nog onervaren is in steeplechase-races, maar we weten dat hij in staat is tot uitstekende racefinishes of zelfs Gimble Mon , die Cagnes zal detecteren, maar waarvan de kwaliteit buiten twijfel staat.

READ  Norman Lloyd stierf op 106-jarige leeftijd, een Hitchcock-acteur en decaan van cinema

Kies ZEturf.fr

nummer. paard jockey
1 Le Mans Juvenische N.
15e Koning van hardlopen Phillipbron L.
9 Beryl baai LEFEBVRE HEER C.
2 achtersteven Sulzel Jr.P.
3 saignon Mirren A.
14 klein en schattig De Gilles F.
4 Caesar ballon Boren T.
11 Gimple maan Obeda d.

De voorspelling is Genybet.fr


Ga naar de renbaan van Cagnes-sur-Mer voor een Quinté + (top 5 in genybet.fr) bedoeld voor oudere paarden die grote hindernissen moeten overwinnen. Ze stonden pas 15 aan de start na de deal tussen Volkov en Gillos. Laten we voor de eerste plaats een springer proberen die zijn eerste stappen zal zetten in de categorie grote handicap Hipsterparadijs (6). Gepresenteerd door Yannick Foyn, toonde deze nakomeling van de American Devil veel middelen in raceomstandigheden, evenals zijn veelzijdigheid en vermogen om verschillende paden goed te lopen. Hij is gevangen met een gewicht dat hem een ​​kans geeft om te winnen en hij zal hier in het voordeel zijn. César de Balon (4) Hij deed het erg goed voor zijn enige bezoek aan de renbaan van Cagnes eind vorig jaar. Hij blijft tweede en zal snel zijn draai vinden in de major handicap klasse.
Hyde Madrick (7) Ze keert terug naar de competitie, maar merkt dat ze vastzit aan een zeer interessant gewicht. Ze kan het al goed doen en vechten voor de eerste plaatsen. Parelbaai (9) Bekend bij gokkers met ervaring in deze stijl van competitie. Onlangs derde in haar eerste poging tot de Cagnes steeplechase, heeft ze haar bekwaamheid op de baan bewezen en lijkt ze competitief te zijn met dit gewicht. Kijk uit. Steinkranz (2) Hij is een springpaard die de grote hindernissen in Cagnes waardeert, waar hij 1 bereik en 100% succes heeft tussen de eerste 5 races in 3. Hij moet een beetje gewicht dragen, maar kan dat gemakkelijk overwinnen. bij kennis.
Gimple Maan (11) Zeer consistent en heeft een profiel dat goed presteert op mediterrane stranden. Genomen op 55,5 van de waarde, heeft hij een plaats op het podium en een vierde plaats. Het mag niet worden weggegooid in uitgebreide formulering. Aanmelden (3) Hij houdt ook van steeplechase-races in Cagnes, hij won daar twee keer en had 1 hit in 4 starts. Hij heeft hier zijn zegje. Kleine Ness (14) Het kan aan het einde van de reeks worden bewaard, het bevat het profiel om de rapporten op te vrolijken.

READ  3 augustus filmische releases: Bullet Train, Year of the Shark, Gay... - Actus Ciné

Kies Genybet.fr

nummer. paard jockey
6 kalfs paradijs Da Silva-uitrusting.
4 Caesar ballon Boren T.
7 Hyde Madrid Pyle F.
9 Beryl baai LEFEBVRE HEER C.
2 achtersteven Sulzel Jr.P.
11 Gimple maan Obeda d.
3 saignon Mirren A.
14 klein en schattig De Gilles F.
1 Le Mans Juvenische N.
8 Santo Domingo Burgemeester R.
16 rand vuur Ferrera N.
13 Heer Draak Bartos J.
10 Palm Gillette T.
5 Julie’s kruik Zalm d.
15e Koning van hardlopen Phillipbron L.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
1 Le Mans Juvenische N.
4 Caesar ballon Boren T.
6 kalfs paradijs Da Silva-uitrusting.
9 Beryl baai LEFEBVRE HEER C.
7 Hyde Madrid Pyle F.
3 saignon Mirren A.
14 klein en schattig De Gilles F.
2 achtersteven Sulzel Jr.P.
11 Gimple maan Obeda d.
15e Koning van hardlopen Phillipbron L.