Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe getuigenissen tegen Stéphane Mitro, musicalster, eerder berecht voor seksueel misbruik van een minderjarige – Liberation

Libisch onderzoek

Artikel gereserveerd voor abonnees

“Libé” heeft verhalen verzameld die gericht zijn op de zanger, die al in 1996 werd veroordeeld voor kindermisdrijven, maar ondanks alles wordt beschermd: een trainer in “The Voice Kids”, op de affiche van prestigieuze shows of een leraar van beroemde instellingen, hij is erin geslaagd om te blijven werken met jonge mensen die er vandaag getuige van zijn.

In haar chocolaterie, in de Parijse buitenwijken, is Alicia druk bezig. Deze herfstmiddag, een paar dagen voor Halloween, zet de dertigjarige zakjes snoep en flesjes voor het raam. Aan de andere kant is de straat en tegenover het politiebureau van Noisy-le-Grand. Hier trad zanger Stéphane Mitro jarenlang op als onderdeel van zijn rechterlijke toetsing. Naakte schedel, mooie gelaatstrekken, donkere ogen… Dit gezicht is bekend bij fans van musicals. Hij specialiseerde zich in ongezonde rollen en speelde de prins van Verona Romeo en Julia Gerard Presurwicz of graaf von Kruluk in vampier bal van Roman Polanski. Chance neemt een vreemde wending: Alicia heeft dit gezicht meerdere keren vanuit haar raam gezien. Het is de man die u beschuldigt van kindermisdrijven die na zes jaar wachten voor de rechter moet verschijnen wegens seksueel misbruik van een minderjarige door een machthebber. Dus Alicia stampt met haar voeten. En je rookt veel. Zij zal aanwezig zijn op Bobigny Court. Zal de verdachte haar herkennen? In fysieke tijd droeg ze natuurlijk blond haar. Zeven jaar geleden, voordat ze een klacht indiende, besloot ze zichzelf een brunette te verven.

voor zes maanden, Laat los Hij verzamelde zijn getuigenis en die van vijf andere slachtoffers, vier vrouwen en een man. Sommigen vertellen nooit hun verhaal. Ze beschrijven allemaal hetzelfde proces dat een man doet

READ  Een confrontatie in Parijs tegen de markies de Gramont