Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Claire Chazal trok de antenne eraf: in shock schreeuwde ze en hekelde het ‘onrecht’

Sinds september 2018, Claire Shazzal Biedt een culturele ontmoeting voor kijkers van de openbare dienst. Een journalist die enkele jaren geleden, in 2015, TF1 verliet, kreeg de opdracht om de show te presenteren passerende kunsten, Toegewijd om te laten zien. Eerst werd het programma elke avond uitgezonden op France 5, daarna werd het overgeschakeld naar France 2, op wekelijkse basis, dat wil zeggen elke zondagavond in het tweede deel van de avond, vanaf het begin van het academiejaar 2021.

Helaas, na slechts vier jaar avontuur, Kunst passage Ze finisht haar race op 15 januari 2023. Een schok voor Claire Chazal die deze beslissing totaal niet begrijpt. “Het is wreed. Het is een groot gevoel van onrechtvaardigheid. Ik had helemaal niet verwacht dat de hit zou komenZei ze in een interview met Telerama. Deze beslissing is genomen terwijl ze haar best deed om door te gaan met het programma. “Ze verdedigde de kwaliteit, inhoud en variëteit van populaire en veeleisende programmering van de show, maar er kon niet over worden onderhandeld.‘, helaas onthuld.

Claire Chazal is erg overstuur en onzeker over de toekomst

Probleem, de sessies waren er niet per ketting. Met een gemiddelde van minder dan 400.000 kijkers die elk nummer bekijken, is dat volgens MediaMeasure 3,9% van het publiek van vier jaar en ouder. Kunst passage Misschien was het onvermijdelijk. Deze rechtvaardiging gaat echter niet voorbij aan Claire Chazal. “Ik ben het niet eens met het argument van de fans, omdat ze vorig seizoen gemiddeld waren. De administratie had het programma aan het begin van het academiejaar met kennis van zaken verlengd tot juni 2023. Publieke dienstverlening moet cultuur dragen en publieke doelen opzij zettenIk protesteerde.

READ  'Irresistible', 'Awesome', 'Strong': Louis Garrel en Letitia Casta wisselen live lieve woorden uit

France 2 was echter al van plan om het culturele programma te vervangen en is nu van plan om in plaats daarvan een programma over cinema uit te zenden, gepresenteerd door Pierre Lescure. Dit wordt onthuld Parijse Eind november. Wat Claire Chazal betreft, haar toekomst in de uitzending lijkt onzekerder dan ooit. “Er werd mij niets aangebodenZe bekende aan Télérama.

Presenteerde het Grote Schaakbord, uitgezonden op 5 december op France 3, opgenomen in de Opéra de Versailles en er is er nog één over, al gefilmd, die wordt uitgezonden in 2023… maar dan?