Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – VERWACHTE PRIX PHILIPPE LORAIN 19 dec. 2022

Diagnostische Canalturf.com


foto van Gali Love

Quinté+’s Hurdle op maandag in Cagnes-sur-Mer met de Prix Philippe Lorain, een hindernissenwedstrijd van de eerste divisie (ref +9), over 3500 meter, voor alle 4-jarige veulens en merrieveulens. Het terrein werd door France Galop zeer zwaar verklaard (5.1). In goede staat, Dure liefde (Ons imago) moet een leidende rol spelen.

4 Dure liefde : over hindernissen in Auteuil, hij werd zesde in Quinté+ op 25 oktober en derde op 19 november. Hij heeft zojuist zijn vorm bevestigd door als derde te eindigen in een handicap, op zware grond, over het 4000 meter lange parcours van Cagnes Hurdles. Met 57,5 ​​van de waarde heeft het nog steeds een kleine winstmarge op dit niveau.

1 VAE BOSS : Over de horden in Auteuil, ze werd tweede in Quinté+ op 4 oktober en vijfde op 25 oktober. Zeer constant sinds zijn sprongdebuut, bevestigd in Cagnes en op zware grond, verdient hij ook veel erkenning, ondanks zijn topgewicht van 71 kilogram.

9 koning der duisternis : Overleefd in 2022 en klaar voor deze ontmoeting in Cagnes-sur-Mer, hij heeft zojuist zijn vorm bewezen door op 2 december een handicap te winnen op dit parcours, na een goede race-finish. Volgens zijn pedigree zou hij het heel goed moeten doen op dit gebied. Aan de gang is het raadzaam om er heel voorzichtig mee te zijn.

3 Waar is het feest : Hij rende slechts vijf keer over de hindernissen, daarbij duidelijke middelen tonend. En zo vestigde het zich op 25 september in plakkerige grond over de Le Touquet-horden en won zojuist het parcours dat ons interesseert in klasse 2 op zware grond. Voor zijn eerste handicap in een hindernis wordt hij op 59 par genomen. Dit lijkt hem alle kansen te geven.

11 Rock-‘n-roll-muziek : over de hindernissen was het Quinté’s tweede op 8 augustus in Clairefontaine-Deauville en vierde op 13 september in Auteuil. Het verdient een dergelijke handicap en kan in een selectie worden bewandeld, hoewel het sinds 25 oktober niet meer is gezien en niet is bevestigd op zware grond.

READ  Armen doorgeven tussen Lambert Wilson en Sandrine Russo rond de barbecue

7 maanschaduw : Op 20 april 2022 won hij de klasse 4-conditierace over de Fontainebleau-hindernis. Gearresteerd na een mislukking op 4 juni in Auteuil, eindigde hij als tweede over de Lyon-Pareilly Hurdle op 20 november bij zijn terugkeer. En op 5 december, in klasse 2 op zwaar terrein op dit parcours, eindigde hij als vijfde in een race die hij won waar is het feestje. Met een waarde van 56,5 heeft hij wel wat te zeggen, vooral omdat hij in de flat van zeer zware grond kwam.

2 Bourget-nummers : op zwaar terrein, over de hindernis van Compiègne, won hij gemakkelijk een race van categorie 2 op 17 oktober en eindigde als vierde met een handicap op 30 november. Afgaande op zijn prestaties is hij een goede kandidaat in deze Quinté +.

12 boeken : andere bewoners in Yannick Foen In deze Quinté+ toonde hij tijdens de laatste hordemeeting van de winter in Cagnes-sur-Mer een stukje kwaliteit door hindernissen te overwinnen. Door zijn derde plaats op 21 november in Divisie 4 in Fontainebleau bezems kon hij voor een verrassing worden gehouden.

bij niet starten : 8 Adel Zwart

speel het 4 – Dure liefde In het spel Simpel aan PMU.fr

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Kiezen voor Nicolas Laboras

Baseren
4 Dure liefde
1 E-BIKE BAAS
Regelmatige kansen
9 koning der duisternis
3 waar is het feestje
11 Rock-‘n-roll-muziek
buiten
7 schaduw van de maan
2 Numeros Borg
12 boogie

Prognose samenvatting:

favoriet
4 – Dure liefde

slag voor het hart
3 – Waar is het feest

moment van waanzin
12 – bougie

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


DOEL VOOR GALI LIEFDE!

winnaar op bezems in Cagnes afgelopen winter, Dure liefde Hij keerde 2 weken geleden overtuigend terug naar de Rivièra met een handicap tegen zijn ouders, en het is redelijk om te denken dat zijn formidabele mentor deze senior handicap 4 lange jaren heeft gecontroleerd. Zeer competitief tegen zijn huidige waarde, hij heeft niets tegen hem vóór de staking. Tegenstand kan komen van zijn stalgenoot Fay baas, ter afsluiting van verschillende evenementen op Butte Mortemart die afgelopen winter een goede voorbereiding op de Côte d’Azur hadden getoond. Gerespecteerd in het begin van zijn carrière, koning der duisternis Het heeft de juiste brandstof gevonden, zoals blijkt uit zijn recente twee successen, en lijkt in staat om zijn opmars voort te zetten. selectief Borget nummer Het presteert feilloos onder leiding van Davide Satalia, en de race-forward volgeling kan een heel eind komen op dit profiel. Tweede van onze oktober favorieten in Auteuil, Rock-‘n-roll-muziek Hij vindt hem in geschikte gewichtsomstandigheden en heeft zijn zegje als hij zich aanpast aan de Cagnaa Way. Ideaal Idylle zwart Ze zal haar recente DC-storing op een moeilijker veld oppikken. kegel Hij heeft net twee aantrekkelijke back-to-school-cursussen in Lyon afgerond en heeft een aantrekkelijk zelfportret als een buitenstaander Gods dondereen goed voorbereid hengstveulen dat ervaring begon op te doen, was net ruim over de steeplechase heengekomen en toonde goede vaardigheid op de Cagnois-bezems.

READ  Menigte arriveert om 20.00 uur: "Daily" leidersgesprekken in verval, Lapix in opkomst, "C for you, next" bovenaan

Kies ZEturf.fr

Nee. paard jockey
4 Dure liefde Da Silva-uitrusting.
1 E-BIKE BAAS Muskam D.
9 koning der duisternis Gutron A.
2 Numeros Borg Zuliani L.
11 Rock-‘n-roll-muziek Obeda d.
8 Adel Zwart Gallon d.
5 kegel orale tas.
13 Gods donder lage handelaar.

De voorspelling is Genybet.fr


Het is de renbaan van Cagnes-sur-Mer waar de Quinté + (top 5 op genybet.fr) wordt gehouden met de Prix Philippe Lorain, een over-hordenloop voor 4-jarigen die hulde brengt aan een groot figuur in de paardenrenpers . Onze favoriet Fay-patroon (1). Geleverd door Yannick Fouin, deze springer is hier het topgewicht maar dat zou voor hem geen probleem moeten zijn. Ze heeft een winstwaarde van ongeveer 62, en met dat gewicht heeft ze al 2 tweede plaatsen behaald en 100% succes in haar eerste 5 van de 3 rondes Altijd bediend door een geweldige kerel aan de Riviera, verder kan het niet van de waarheid. Het zou de voorkeur hebben Nummer Bourget (2). Met een ruime voorsprong gedroeg de vertegenwoordiger van Davide Satalia zich zeer goed op het circuit van Compiègne en kon hij de eerste stappen zetten op het circuit van Cagnes, pas op voor hem. Ideaal zwart (8) Hij stelt dat de Arnaud Chaillé-Chaillé was getraind en het niet waard was om te debuteren in een grote handicap op de renbaan van Auteuil, het moet serieus worden genomen.
Waar is het feest (3) Hij heeft zeer goede cijfers neergezet sinds zijn eerste stappen over de hindernissen, met 2 overwinningen en 100% succes in de eerste 5 van de 5 pogingen.Hij wordt erg hoog genomen, maar hij kan deze moeilijkheid overwinnen.
Rock-‘n-roll (11) Consistent en toont al haar competitiviteit op 55,5, ze heeft 3 finishers en 80% succes tussen de eerste 4 van de 5 ronden. Het kan niet in combinatie worden weggegooid, net als Gully Liefde (4)nog een verdienste van Yannick Fouin die zich goed gedroeg op dit circuit in Cagnes. complottheorie (6) middelen hebben getoond en hun weg kunnen vinden in de categorie zware handicap, Donkere Koning (9) In goede vorm en zou graag naar de top van de klas kunnen gaan.

READ  'Alles was bevroren': Zazie is heel eerlijk over haar mislukte ervaring met plastische chirurgie

Kies Genybet.fr

Nee. paard jockey
1 E-BIKE BAAS Muskam D.
2 Numeros Borg Zuliani L.
8 Adel Zwart Gallon d.
3 waar is het feestje De Gilles F.
11 Rock-‘n-roll-muziek Obeda d.
4 Dure liefde Da Silva-uitrusting.
6 Complottheorie Phillipbron L.
9 koning der duisternis Gutron A.
13 Gods donder lage handelaar.
12 boogie Burgemeester R.
5 kegel orale tas.
7 schaduw van de maan Ferrera N.
10 mevrouw Kap LEFEBVRE HEER C.
16 ISPANO STER Charon J.
14 Luquas kEV-factor.
15 mevrouw Himalayan Juvenische N.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).