Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor Thierry Ardisson is het mislukken van ‘Yesterday, Today, Tomorrow’ de schuld van Laurent Roquier

Voor Thierry Ardisson is het mislukken van ‘Yesterday, Today, Tomorrow’ de schuld van Laurent Roquier

Thierry Ardisson keert terug naar de redenen voor het mislukken van de show schermafbeelding

De producer en tv-presentator coproduceerden de talkshow die Laurent Ruquier op 15 november presenteerde. Het was duidelijk een bittere mislukking, om redenen.

Deze zondag speelt Thierry Ardisson een gastrol met Mélanie Taravant op Cmedia op France 5. De gastheer en tv-producent wordt uitgenodigd om te discussiëren over de vraag: “Is tv minder creatief dan voorheen?”. Voor de gelegenheid waren ook voormalig programmadirecteur van TF1, Laurent Storch, en bedenker en communicator van televisieconcepten Lionel Abo op de set.

Nog voordat de uitwisseling begon, werd Thierry Ardisson gevraagd naar het nieuwe nummer van zijn programma “Hôtel du temps”, uitgezonden op France 3, waarin hij Coluche zal interviewen dankzij kunstmatige intelligentie. “Er zijn naar mijn mening meer interessante dode sterren dan interessante levende sterren vandaag, dus het is waar dat er veel zijn.”vanaf het begin aangevallen. Het verstrijken van de tijd lijkt een beetje op a “Obsessie” Voor de man in het zwart, zoals de presentator aangeeft. Hij merkte op dat hij altijd de doden in zijn shows interviewde dankzij de deelname van beroemde mensen of acteurs, van Baudelaire in “Everybody Talks About It” tot Victor Hugo in prime time op de Franse televisie via John Lennon.

“Misschien was hij overwerkt.”

Tijdens de Raphalle Baillot-sectie genaamd “L’œil de Raph”, werden de tongen verlaagd over het fiasco “gisteren vandaag morgen”. Zoals de columnist zich herinnerde, staat de producent erom bekend overal inspraak in te hebben. En “C-media” was geen uitzondering. France 2 gecoproduceerd door Thierry Ardisson met Laurent Ruquier en niet vernieuwd door France Télévisions. “Het werkte niet omdat Laurent helemaal niet in de show was.”Eerlijk gezegd door Thierry Ardisson.

READ  Topless Delphine Weisspizer, haar gedurfde imago ontsteekt internetgebruikers!

Toen de presentator hem verbaasd vroeg of het echt de fout van de “Big Heads”-presentator was op RTL, antwoordde hij: “Ah, ja zeker. Iedereen die in de groep zat zal je dat kunnen vertellen. Het is niet mijn mening.” “Het betekent dat toen ik zei dat het concept was ‘hoe we gisteren spraken over wat er vandaag gebeurt’, Laurent dacht dat het een goede Ardisson-versie was – die een beetje lijkt op de mijne omdat ik vroeger logo’s in advertenties deed – maar hij begreep het niet. dat was het concept van de show en deed iets anders “Thierry Ardisson maakte duidelijk dat de belofte niet was nagekomen.

“Hij doet zoveel dingen, hij was misschien toch uitgeput en kwam nooit meer terug naar de showHij benadrukte alvorens toe te voegen: “Het was helemaal niet wat we verwacht hadden, dus ik denk dat het heel goed is dat de zender de show on hold heeft gezet.”. De presentator sloot deze boog af door toe te geven dat het succes van sommige producties dubbel of niets is.