Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss France 2023: Deze gewelddadige val van Miss France bleef bijna onopgemerkt

Tijdens de uitreiking van Miss France 2023 op zaterdag 17 december is een van de kandidaten enorm gevallen en bijna onopgemerkt gebleven. Ze ontsnapte echter niet aan de waakzaamheid van netizens die de volgorde op sociale netwerken niet nalieten.

Het is elk jaar de obsessie van elke schoonheidskoningin. Op zaterdag 17 december kwamen 30 schoonheidskoninginnen uit heel Frankrijk bijeen voor een wedstrijd Miss Frankrijk 2023. En dus toonden ze voor TF1-camera’s die probeerden de miljoenen kijkers die voor hun schermen zitten te verleiden. Maar velen zijn ook degenen die weinig echt plezier hebben in schuldgevoelens en slechts op één ding wachten: Val miss live. Helaas voor een van de meisjes was deze wedstrijd geen uitzondering.

Toen rond 23.00 uur de namen van de halve finalisten bekend werden gemaakt, arriveerden de finalisten in hun avondkleding in Theater MACH 36 in Châteauroux. Momenteel Een van hen leek hard gevallen te zijnOmdat de volgorde bijna onopgemerkt is gebleven sinds de misser in kwestie, Chiara Fontaine, juffrouw RoussillonZe stapte uit het cameraframe toen ze viel.

Ondanks alles is dit najaar niet onopgemerkt gebleven bij de kijkers die het moment hebben kunnen vastleggen en doorgeven op sociale netwerken. Later was het juffrouw Alsace die tijdens een schilderij bijna achterover viel.

Bioscoop eerbetoon

Cinema viel dit jaar in de prijzen. De 30 schoonheidskoninginnen hebben opgetreden in dansshows geïnspireerd door enkele van de grootste successen van het theater: TitanicEn de Harry PotterEn de De WrekersEn de Alice in WonderlandEn de Emily Boleyn of James Bond. Tijdens deze panels probeerden de genomineerden de aandacht te trekken van zowel de kijkers als het publiek en de jury bestaande uit Francis Hoster, Clarice Agbegno, Marine Lorfelin, Dominique Besnehard, Arnaud Ducret en Kenji Girac. Maar aan het eind van de avond was het dan eindelijk zover Miss Guadeloupe, Indira Ambiot, die werd gekroond tot Miss Frankrijk 2023. Toen luitenant-kolonel Jean-Pierre Foucault zijn naam ontdekte, was vooral de nieuwe Miss France onder de indruk. Ze kon haar tranen niet bedwingen toen ze de kroon kreeg van Diane Lier, Miss France 2022. Achter de nieuwe Miss France vinden we Miss Nord-Pas-de-Calais, eerste runner-up, Miss France count-up, tweede runner-up, en Miss Martinique runner-up, derde en ten slotte Miss Auvergne, vierde runner-up.

READ  Racistisch, seksistisch en homofoob, OSS-agent staat op de 117e plaats in zijn Afrikaanse ranglijst