Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – VERWACHTE PRIX MAX SICARD

Diagnostische Canalturf.com


Afbeelding verkeerstoren De aankomst van de PMU Prix Belle de Nuit in Saint-Cloud

Quinté + op Flat Sunday in Toulouse in de Prix Max Sicard – etappe 17 van de Défi du Galop, een beursgenoteerde race over 2400 meter, voor hele paarden, fokdieren en merries vanaf 3 jaar. Het terrein werd kleverig verklaard (4.2) door France Galop. Hookerpositie bij de finish: 6,0 meter. controle toren (Onze foto) Potentiële winnaar.

17 verkeerstoren : een 5-jarige merrie met een waardering van 45,5, is dit jaar drie keer op de lijst geplaatst, op de renbanen van Chantilly, Clairefontaine-Deauville en St-Cloud. Zeer effectief op diepe hellingen en bevestigd op 2400 meter, presenteert hij zich in deze Quinté + met een eerste kans.

10 Prins van Montfort : Overleefd In 2022 was hij een indrukwekkende afsluiter van het jaar, met snel achter elkaar twee Quinté+ prijzen op ParisLongchamp. Tweede op 1 november van etappe 14 van de Défi du Galop, in Dieppe, verdient dit zware terreinpaard, beter dan ooit, veel erkenning.

6 Ab Hill : Beginnend met kleine klassen, heb ik gedurende het jaar gestaag vooruitgang geboekt. Hij miste net een overwinning tegen hem koninklijke macht, wat hem 4 kilo terugbracht, in categorie 2 van deze cursus. De hoge waarde, zo lijkt het, kan vechten voor de eerste plaatsen.

16Olympia : Deze 5-jarige merrie, bekend in Quinté + grote handicaps, is zeer constant en in goede vorm. In dit geklasseerde Toulouse vindt ze in haar akkoorden diepgang naar liefde en afstand. Deze uitstekende ontwerper heeft een goede rol te spelen.

12 circussen : op 31 oktober in Saint-Cloud haar titel op schitterende wijze behouden in de Prix de l’Elevage. Deze echte “zwemmer” pakt aan het eind van het jaar weer op. Het is groot genoeg om het weer heel goed te doen.

14 Diva Donna : Dit 4-jarige merrieveulen heeft slechts zeven keer gelopen, maar ze heeft duidelijke middelen, zoals bewezen door haar tweede plaats op 22 oktober in een Groep Drie over 2800 meter, op zware grond. Hoewel ze minder vaardigheid heeft dan de meeste van haar huidige tegenstanders, verdient ze erkenning.

READ  Sophie Tapie: Een gekke verjaardag op een plek die haar overleden vader Bernard dierbaar is ...

5 koninklijke macht : In 2021 werd hij vierde in Groep 2, tweede in de lijst en won hij twee races in Klasse 1. Dit jaar heeft hij slechts twee keer gereden. Op 3 november, op dit parcours op zachte grond, won hij door tegen het hoofd te worden geslagen Hoop hey Waardoor hij 4 kilo woog. Dit is een bewoner Jean Claude Rouget Is deze keer gelijk in gewicht, maar heeft de versheid en wint aan kracht. Het zou gevaarlijk zijn om het niet te houden.

8 homo deus : 4e in Quinté + dd 13 oktober in ParisLongchamp (gewonnen door Prins van Montfort) en de vijfde op 17 november in Saint-Cloud, op zware grond, zouden als vierde of vijfde op deze lijst kunnen worden beschouwd.

bij niet starten : 4 EQUINOX-detector

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Kiezen voor Nicolas Laboras

Baseren
17 controle toren
10 Prins van Montfort
Regelmatige kansen
6 OP HELLY AA
16 Olympia
12 Circe
buiten
14 Diva Donna
5 koninklijke macht
8 Homo deus

Prognose samenvatting:

favoriet
17 – verkeerstoren

slag voor het hart
16 – Olympia

moment van waanzin
8 – Homo deus

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


Koninklijke macht, O Profeet, in zijn land?

Genaamd Ze5 evenement Met zo weinig lopers in Auteuil is de Prix Max Sicard het laatste evenement van het jaar in la Cépière en het ziet er opener uit dan ooit. Het is nog steeds erg verleidelijk om Pouvoir Royal te vertrouwen, wiens programma gericht is op het einde van het seizoen, hij is gespecialiseerd in Toulouse. Winnaar van de laatste voorbereidende test, zonder klaar te zijn, benadert hij dit doel fris en in perfecte staat, hij is de logische favoriet op papier.
Eng in Toulouse en eerlijk gezegd goed die dag, Qatar-rivier Het is ongetwijfeld genoeg om onze favoriete vijand eventjes net zo goed te maken controle torendie zich de laatste tijd heeft gespecialiseerd in hardlopen op afstand, maar dol is op diepe runs, Prins van Montfortdie misschien niet zo sterk was als dit najaar of zelfs boven Hailey Die laatst tussen onze twee favorieten kwam maar gehinderd kon worden door een potentieel zware baan. Even niet van het platform, Olympia Hij is op school wat geharder geworden door een zware handicap, en zou dus kunnen mikken op een goede plek aanstaande zondag, vbequinoxook al verwachten we ook dit jaar beter van hem Zeg maar goede koopdie misschien niet zo sterk was als nu.

READ  Fans: De leider van "Koh Lanta" zit in de lift, een uitstekend rendement voor "Astrid en Raphael", en "Paul" neemt af

Kies ZEturf.fr

nummer. paard jockey
5 koninklijke macht EYQUEM JB.
3 Qatar-rivier Veron F.
17 controle toren Jersey S.
10 Prins van Montfort Barzalona m.
6 OP HELLY AA Pasquer S.
16 Olympia Picone T.
4 EQUINOX-detector Bushin A.
1 Zeg maar goede koop SEGUY V.

De voorspelling is Genybet.fr


Bij gebrek aan voldoende renners in de Prix François de Ganay van zondag op het Circuit de Auteuil, is het de Prix Max Sicard die Quinté + (top 5 op genybet.fr) verwelkomt in Toulouse. Er wordt veel hoge kwaliteit geboden aan de voorzichtigheid van de gokkers, laten we proberen een aantal basissen vrij te maken voor het maken van onze spellen. Er zijn twee duidelijke kandidaten, wie Diva Donna (14) En de Controletoren (17). De eerstgenoemde heeft zojuist een uitstekende prestatie neergezet in een goed samengestelde groep in Val d’Or en lijkt grote vorderingen te maken. Ze kan alles combineren. Controletoren (17) Ervaren en in goede vorm aankomen aan het einde van het seizoen. Deze Nicolas Clément-acteur is ervaren en lijkt in staat om hier voor de overwinning te vechten.
Prins van Montfort (10) Hij is in goede vorm, sterker nog, hij is twee tweede en twee overwinningen in zijn laatste twee optredens. Hoewel het misschien een iets kleinere marge heeft tegen zo’n sterke oppositie, zou het geen afbreuk moeten doen aan de winnende combinatie van Quinté +. Homo Deus (8) Hij deed het erg goed in zijn laatste race en zal nog beter zijn op het 2400m parcours. De zware baan zal hem helemaal bevallen en kan voor verrassingen zorgen. Helly omhoog (6) Hij is een veilig paard en moet serieus worden genomen. Philip Sugorp zal geen lange reis moeten maken, in tegenstelling tot sommige van zijn rivalen. Het kan beter bij jou zijn. Schroeit (12) Hij won voor de tweede keer op rij de Prix de l’Elevage, een zeldzame prestatie. Jean-Marie Begigny heeft het op deze lijst uitgeprobeerd en het lijkt helemaal niet uitgesloten voor plaatsen. equinox (4) Ernstige training is altijd voor Eric LeBeau, en het wordt bevestigd op dit competitieniveau. Koninklijke macht (5) Het werd ontwikkeld door Jean-Claude Rouget. Hij heeft junior high gewonnen en kan zijn ambities ook op plaatsen uiten.

READ  Onthulde voor het eerst het gezicht van zijn dochter Charlie!

Kies Genybet.fr

nummer. paard jockey
14 Diva Donna Motard C.
17 controle toren Jersey S.
10 Prins van Montfort Barzalona m.
8 Homo deus Christos A.
6 OP HELLY AA Pasquer S.
12 Circe Bachelot T.
4 EQUINOX-detector Bushin A.
5 koninklijke macht EYQUEM JB.
16 Olympia Picone T.
11 de dierentuin van de Kerstman GrosboisC.
15e in de buurt van heiligen Russel Liu
1 Zeg maar goede koop SEGUY V.
7 blauwe zwaan Guitraud C.
3 Qatar-rivier Veron F.
2 Joe Picket Mendizabal.
13 Maracay Vaius Martin geb.
9 koninklijke macht Hardwin h.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit voor een consult Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
10 Prins van Montfort Barzalona m.
5 koninklijke macht EYQUEM JB.
17 controle toren Jersey S.
6 OP HELLY AA Pasquer S.
14 Diva Donna Mottard J.
16 Olympia Picone T.
3 Qatar-rivier Veron F.
12 Circe Bachelot T.
4 EQUINOX-detector Bushin A.
1 Zeg maar goede koop SEGUY V.