Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze zaterdagavond zoekt LFI-afgevaardigde Louis Boyard naar Cyril Hannon op sociale netwerken … en vindt hem: “Maak je geen zorgen, we zullen ook je verleden als handelaar onderzoeken!”

Deze zaterdagavond zoekt LFI-afgevaardigde Louis Boyard naar Cyril Hannon op sociale netwerken … en vindt hem: “Maak je geen zorgen, we zullen ook je verleden als handelaar onderzoeken!”

Een nieuwe uitwisseling zaterdagavond tussen Cyril Hannon en Louis Boyard. Het was blijkbaar de plaatsvervanger van France Insoumès die schoot in reactie op een tweet van Cyril Hanoune die suggereerde dat hij de shownummers van Alain Chabat op TF1, de Late Show, zou onderzoeken.

Op deze tweet reageerde Louis Boyard door te schrijven: “Hij onderzoekt liever Alain Chapat dan Bolloré.”

Een uur later antwoordde Cyril Hannouneh op zijn beurt: “Maak je geen zorgen, we zullen ook jouw verleden als handelaar onderzoeken!”

Het valt nog te bezien of dit het begin is van een nieuwe strijd tussen de twee mannen, of dat het daar stopt!

LFI-afgevaardigde Louis Boyard diende op woensdag 23 november in Parijs een civiele procedure in wegens “openbare belediging” tegen gastheer Cyril Hanouna en beschuldigde hem ervan “hem levend te hebben beledigd”. Van zijn kant kondigde Cyril Hanouna ook aan dat hij een klacht wilde indienen tegen de plaatsvervanger.

Raquel Garrido van haar kant schreef BFM toe aan de opzet van Louis Boyard:

“Ik denk dat Louis Poyard iets wilde testen. Ja, het was duidelijk iets gepland, maar het veroorzaakte een escalatie waar hij niets aan had gedaan. Ik denk dat het een riskante oefening was, maar de toon waarop Cyril antwoordt, is niet het werk van Louis Poyard. Ik ben solidair. Ik heb Louis Boyard persoonlijk ontmoet en ik was onder de indruk van zijn moed, omdat hij het overtreden van deze code ervoer. Louis Boyard heeft me niet geraadpleegd voordat hij deze test deed.”

READ  Amandine Plessard hekelt het schrijven van het script voor Big Families