Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matt Pokora vertelt over zijn verliefdheid op Christina Milian

Matt Pokora vertelt over zijn verliefdheid op Christina Milian

Ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe album Epicenter gaf Matt Pokora zich op donderdag 24 november 2022 een open hart in de columns van Ciné-Télé-Revue. Mooie en zeldzame geheimen.

Vijf jaar geleden stierf Pokura W. Christina Milian bekende hun liefdesverhaal op klaarlichte dag. uit deze relatie Er werden twee jongens geboren, Isaiah in 2020 en vervolgens Kenna een jaar later, en voegde zich zo bij Violet, de oudste dochter van de Amerikaanse actrice geboren uit een eerdere verbintenis. Zeer discreet over het paar sinds ze elkaar in 2017 ontmoetten, Matt Pokora heeft zich verdiept in enkele geheimen Zaterdag 10 september 2022, met microfoon RFM. Toen ze jonger was, woonden ze met haar moeder en vier zussen in een studio en deden ze de schoonmaak om het eten te betalen, en het huishouden voor de radio.Ze gingen naar het equivalent van Restos du heart [en Amérique, ndlr] om te eten, ‘onthulde zijn geliefde. Leef in het geheim, de twee artiesten En zo lijken ze hun evenwicht gevonden te hebben. Ze woont in de Verenigde Staten met haar familie en hem, en deelt haar leven tussen haar kinderen en Frankrijk met haar carrière. Zelfs als hij miljoenen kilometers van huis liefde vindt, vergeet hij niet degenen die hem naar het sterrendom hebben gedreven; Daarom begint het in 2023 aan zijn epicentrum-tour. En ter gelegenheid van dit evenement haastte de 37-jarige artiest zich op donderdag 24 november 2022 in columns Film- en televisierecensie.

Ondanks zijn twintigjarige carrière zegt de zanger dat hij “altijd te verlegen is geweest voor verleiding”, dus toen hij Christina Milian zag in een restaurant een paar tafels verderop, was hij “bang om alles uit de kast te halen (…)

READ  Karen Le Marchand, onderscheiden met het Kruis van Officier van Landbouwverdienste

(…) Klik hier om meer te zien

Video – Mijnheer Pokura