Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Alles was bevroren’: Zazie is heel eerlijk over haar mislukte ervaring met plastische chirurgie

‘Alles was bevroren’: Zazie is heel eerlijk over haar mislukte ervaring met plastische chirurgie

op 58 Zazie Was ze vroeger zo stralend? Goed in haar vel, in haar projecten en in haar lichaam lijkt de zangeres aan de top te staan ​​terwijl ze wacht om haar fans te vinden tijdens een concert en in seizoen 12 van het geluid, uitgezonden volgend voorjaar. Een seizoen waarin je op de andere stoelen Emile Bent, Viani, de gebroeders Big Flo en Oli vier artiesten vindt…veel jonger dan zij.

Een leraar waar hij niet echt last van heeft omdat Zazie graag met alle generaties omgaat. Verder gaf de zangeres, de moeder van Lola (20), toe aan Sophie Davant voor het interviewen van haar in haar tijdschrift. s Ouderdom maakt hem maar op een paar voorwaarden bang. “Als de jaren die ik verliet niet zo gelukkig, feestelijk en vreugdevol waren als de voorgaande jaren, zou ik er echt verdrietig van worden.ze legde uit. Ik denk echt dat het aan ons is, Lee, om daar zeker van te zijn. Ik wil die glamoureuze look hebben die ik bij sommige oudere vrouwen zie. En dit komt van binnenuit.

Dus, op bijna 60, is er geen sprake meer van haar witte haren te verbergen: Zazie wil leven.In balans met de natuurOok als dat betekent dat je veel moet doenOnzin“…die voor haar klaar staat!

Ik heb een paar dingen geprobeerd

Maar worstelt de zangeres echt met haar leeftijd en het verstrijken van de tijd? Wat Sophie Davant betreft, wiens echte voornaam Isabel is, ze heeft haar woorden nooit meer met dubbele tong uitgesproken. Fris en echt, ze gaf zelfs toe dat ze auditie deed voor plastische chirurgie, een ervaring die ze niet snel zal herhalen.

READ  Parijs: Stephane Plaza werd beroofd

Ik heb dingen een of twee keer geprobeerd en het was verschrikkelijk, want ik heb een behoorlijk levendig gezicht en ik herkende mezelf niet op het podium, alles bevroor gewoon. We nemen het dus niet terug!“, zegt ze met humor. Daarnaast zou haar motto kunnen zijn:”Het is beter dom oud te zijn dan te proberen te verjongen‘, een mantra die ze vaak tegen zichzelf herhaalt.

Een eerlijk antwoord aan haar, wiens vrouwelijkheid samengaat met haar 58-jarige en die ongetwijfeld dezelfde mentaliteit probeert bij te brengen aan haar dochter Lola, die nu een jonge vrouw is.