Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE BELLEME prognose 27 januari 2023

Quinté PMU – PRIX DE BELLEME prognose 27 januari 2023

Diagnostische Canalturf.com


Özils foto.

1500 meter, op PSf in Deauville. Dit is het voorgestelde parcours voor de zestien finalisten voor de Prix de Belleme, Quinte op vrijdag. Niets stoort onze favoriet UZEL die net twee overwinningen behaalde op het circuit van Deauville, waaronder één op dit parcours.
13 Uzel : De laatste twee cursussen werden met succes bekroond, waaronder die behaald in december op het voor ons interessante circuit. Bevestigd op het zand, al een winnaar op het voorgestelde parcours, keert hij onder voorwendsels terug naar de handicap.
8 Houghton : toegegeven, het lukt nog steeds niet bij quinté deauvillais; 6 januari. Hij was echter eerder als tweede geëindigd in een ander evenement, de Prix de la Suisse Normande, op 15 december. En voor zijn terugkeer over 1.500 meter verdient hij een vermelding.
Puerto Madero 10 : Deze 4-jarige heeft zes podia in tien openbare shows. Daarnaast beveelt hij twee derde plaatsen aan in drie opeenvolgende races. Hij werd derde in de Quinté Prix de Saint-Cénéri-le-Gérai, eind december over dit circuit. Wij reserveren.
3 Mijn Schotse vriend : Na begin november een voorwaardelijke race in Dieppe te hebben gewonnen, eindigde hij eind december als zesde in een criteriumrace, de Prix de Saint-Cenry-le-Giray, op dat circuit, goed eindigend ondanks een slecht aantal stallingen. Wantrouwen.
15 AGAPI MIA : Als hij nog steeds op zoek is naar een eerste overwinning op dat niveau, beveelt hij zes plaatsen aan in negen opeenvolgende races. Met name eindigde ze eind december als vijfde in de Prix de Saint-Cénéri-le-Gérai op dit circuit. Hier ga je proberen het ook, of zelfs beter te doen.
4 CICCIO jongen : op 26 december won hij op het voorgestelde parcours een vijfde van dezelfde rekening, waarmee hij een reeks goede scores behaalde die hij eerder had behaald. Ook al is hij zes pond hoger op de weegschaal, hij heeft nog steeds inspraak op sommige plaatsen.
6 mist Het wordt in zo’n bedrijf bevestigd door één overwinning en zeven plaatsen te behalen in vijftien opeenvolgende races. Niet de gelukkigste in de laatste bocht van de Prix de Saint-Cénéri-le-Gérai, eind december op deze weg, vindt hier een kans om mensen weer over hem te laten praten.
12 Dokter Ron : Voor zijn eerste stappen op PSf in Deauville verving deze in het zuidwesten getrainde 4-jarige vorige maand de Quinté Prix de la Suisse Normande op een iets korter parcours. genoeg om zijn afnemers te verdienen. Vang 16 in de kraampjes.
Non-runner: eerste pedrito

READ  De Amerikaanse actrice Annie Wershing is op 45-jarige leeftijd overleden

Gekozen door Stefan Davy

Regelmatige kansen
10 Puerto Madero
3 Mijn Schotse vriend
15 AGAPI MIA
buiten
4 Ciccio jongen
6 de mist
12 Dr Ron

Prognose samenvatting:

favoriete
13 – Uzel

slag voor het hart
8 – Houghton

moment van waanzin
10-Puerto Madero

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


Mon Ami L’Ecossais speelt thuis!

Ondersteuning voor Z5 Event, de belangrijkste weddenschap van ZEturfDeze handicap zou in handen kunnen vallen van Deauville-coach Stephane Wattell Mijn Schotse vriendzesde plaats in de referentierace op 26 december op dit parcours; Met de nr. 3 in de startblokken zal Alexis Pouchin hem vrijdag een goede run kunnen geven. We zullen er in principe tegen zijn Dr Ronfluisterde hij tijdens zijn laatste race, die veel beter zou zijn dan de 1.500 meter, en “Lerner” Puerto Maderode derde plaats in het Z5-evenement op 26 december op dit parcours heeft het gewonnen Sisio jongen (Gestraft met 3 kilogram!). Het zal nodig zijn om de bewoners van Stéphane Cérulis nauwlettend in de gaten te houden Özildie nog in twee overwinningen op deze PSF staat en in handicap terugkeert met een waarde van 36,5 waarde en met een goed aantal in de startblokken, en een leerling van de Duitser Hans Blum stralende oceaandie zojuist schitterde op de PSF-cantilever door met name de controle over te nemen serrano. We mogen niet verwaarlozen om in het begin aanwezig te zijn arabierwat nog steeds een leuke afsluiting is van de race op het 1300 meter lange parcours, en die ook niet antwoordde Mia, die op drie vijfde plaatsen blijft bij Z5 Events. Sensatiezoekers zullen het onthouden in hun games gouden bruiloftdie niet uit de running was voor een plek onderaan de tafel met Clément Lecoeuvre in het zadel, en Pedrito, die 60 kilogram over een bepaalde afstand zal moeten dragen voor zijn ware capaciteiten. Hoe ga je rennen Hutton ?

READ  Laurie Adler en Jerome Garcin zullen tegen het einde van het jaar afhaken

Kies ZEturf.fr

nummer. een paard jockey
3 Mijn Schotse vriend Bushin A.
12 Dr Ron Hardwin h.
10 Puerto Madero Trollier T.
13 UZEL LEMAITRE een.
2 Glanzende oceaan Christos A.
9 serrano Musa J.
11 arabier Vogt mevrouw S.
15 AGAPI MIA Picone T.

De voorspelling is Genybet.fr


De lopers geven ons een datum op de renbaan van Deauville, op vrijdag 27 januari. Zestien lopers van 4 jaar en ouder zullen aan de start verschijnen van de Prix de Bellême, een handicap betwist op het PSF 1500m-parcours en dient ter ondersteuning van de selectieve weddenschappen. Stefan Siroulis, inwoner Özil (13) Hij heeft zojuist twee opeenvolgende treffers op goede evenementen getekend “op voorwaarden” en zal hier komen met een boost in moreel. Deze jute van 6 jaar oud heeft zich ook gevestigd in de categorie die ons interesseert en zal zijn eerste nummer in de kramen kunnen verzilveren. Als hij het gat op tijd vindt, zou hij niet ver weg moeten zijn. Dr Ron (12) Het was veel erger door de cijfers te trekken, hij is het die van buitenaf moet beginnen. Maar deze uitloper van Fastnet Rock lijkt een zekere voorsprong te behouden en verdient hier het grootste respect Houghton (8), wiens recente mislukking te erg is om als ogenschijnlijk te worden beschouwd. Ondanks 60 kilo op de rug, Peter (1) En Glanzende oceaan (2), beiden met serieuze referenties, zouden gerechtvaardigde ambities in zo’n bedrijf hebben gehad. derde plaats in een grote race, Puerto Madero (10) Logisch supporters, terwijl Antwoord Mia (15)in het volle bezit van zijn potentieel, en Mijn Schotse vriend (3)die ondanks het gewicht van de jaren een prachtig relikwie behoudt, zal proberen de kansen op oneven kansen te verrassen.

READ  Ze is bang voor doofheid!

Kies Genybet.fr

nummer. een paard jockey
13 UZEL LEMAITRE een.
12 Dr Ron Hardwin h.
8 Houghton DEMURO C.
1 Pedrito Guyon m.
2 Glanzende oceaan Christos A.
10 Puerto Madero Trollier T.
15 AGAPI MIA Picone T.
3 Mijn Schotse vriend Bushin A.
7 EL OJANCANO Mendizabal.
4 Ciccio jongen Mangione R.
6 de mist Pasquer S.
16 gouden bruiloft Lecoverie C.
14 Spaanse honing Journalist H.
9 serrano Musa J.
11 arabier Vogt mevrouw S.
5 Franse anekdote Veron F.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit voor een consult Quinté Race+En Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard jockey
3 Mijn Schotse vriend Bushin A.
10 Puerto Madero Trollier T.
13 UZEL LEMAITRE een.
12 Dr Ron Hardwin h.
4 Ciccio jongen Mangione R.
2 Glanzende oceaan Christos A.
15 AGAPI MIA Picone T.
8 Houghton DEMURO C.
16 gouden bruiloft Lecoverie C.
1 Pedrito Guyon m.