Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit karaoke-eerbetoon aan Michel Sardo bestaat al heel lang voor netizens

Op donderdagavond ging Cyril Hanouneh, aan het begin van de show, in première op TBMB het nummer ter gelegenheid van de 76ste verjaardag van Michel Sardo.(Screenshot C8)

Deze donderdag 26 januari, op C8, Cyril Hanouna en de columnisten “Touche pas à mon poste!” Hij wilde knipogen naar de Franse ster Michel Sardo. Voor de 76e verjaardag van de zanger organiseerden “Papa” en zijn medewerkers een lange karaoke-cover om enkele krantenkoppen te verslaan voor de charismatische vertolker van “La Maladie d’Amour”. Als deze karaoke tot grote vreugde is van fans van Michel Sardou, hebben veel netizens geklaagd over de lengte van deze reeks.

“Vergeet de tekst niet!” Je moet je gewoon gedragen. Deze donderdagavond, op TPMPnaast Cyril is aanhankelijken de terugkeer van Delphine Weisbizer, Daniel Moreau, Benjamin Castaldi, Bernard Montiel, Geraldine Millais, Jean-Michel Meyer en alle kroniekschrijvers van de show. Op topnieuws. Kortom, deze avond: de uitvoering van de Mr. France-wedstrijd op sociale media, het verhaal van Yannis Marchal, de beroemde dansleraar in “Star Academy”, de terugkeer van Jean Messiha op Twitter na meer dan een jaar zijn account te hebben geblokkeerd . en de beroemdste grote familie in Frankrijk die de vissersvaartuigen, de organisatie en het dagelijks leven toevertrouwde. Maar bovenal wilden “Papa” en de columnisten hulde brengen aan Michel Sardo. Op 26 januari viert de zanger, die meer dan 100 miljoen platen heeft verkocht, zijn 76e verjaardag. Bij deze gelegenheid wijdden de TPMP-teams een hele reeks aan de ondertitel “La Java de Broadway”. Een kans om terug te blikken op het opmerkelijke carrièrepad van de zanger die, na vijf jaar geleden afscheid te hebben genomen van het publiek, dit najaar terugkeert op het podium. Het was zijn vrouw die hem overhaalde om terug te keren naar concerten. Een idee dat zijn vruchten afwierp: afgelopen november waren 100.000 tickets binnen een paar uur uitverkocht.

READ  William en Harry verzoend? De duidelijke tekenen van vrede tussen de "vijandige broeders" werden onthuld...

Video – Ontdek een minuut Cyril Hanouneh

“Wanneer begint de show zo niet?”

Deze avond lanceerde Cyril Hanoune TPMP met een karaoke-eerbetoon aan Michel Sardo. Op het gigantische scherm dat op de site van de show was geïnstalleerd, werden de woorden van verschillende hoofdtitels van de zanger geprojecteerd: “Les Lacs du Connemara”, “Being a Woman”, “Singing” … Microfoon in de hand, “Baba” ingedrukt. Het lied, gesteund door al zijn columnisten. Als deze reeks fans van Michel Sardou in vervoering bracht, die afgelopen augustus op de set van TPMP was toen de show weer naar school ging, maakte de lengte ervan ook veel netizens woedend die niet langer met hun oren konden luisteren.. om een ​​rivaliserend kanaal te lanceren!