Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guillaume Canet balanceert de houding van zanger Zlatan Ibrahimovic tijdens het filmen

Guillaume Canet balanceert de houding van zanger Zlatan Ibrahimovic tijdens het filmen

eerlijk tegen zichzelf. In zijn eerste filmrol deed voetballer Zlatan Ibrahimovic zijn reputatie eer aan. Dit werd onthuld door Guillaume Canet, die het regisseerde in zijn achtste speelfilm, Asterix en Obelix: Het Middenrijk Vanaf 1 februari in de bioscoop. Zoals gewoonlijk omringde de regisseur zich met zijn naasten. Zo vinden de toeschouwers er bijvoorbeeld Gilles Lelouch, zijn partner Marion Cotillard en zelfs zijn zoon Marcel. Maar voor deze enorme schuur nodigde hij ook Guillaume Canet uit groep karaktersEn ook komieken, komieken, zangers, rappers en zelfs atleten. Afgezien van Florent Manaudo, is hij dat Zlatan Ibrahimovic die ermee instemde deel uit te maken van dit waanzinnige avontuur.

De Zweedse spits belichaamt Antivirus, de rechterhand van Julius Caesar (gespeeld door Vincent Cassel). Al wetend wat zijn rol is, was Zlatan Ibrahimovic Heerlijke noot. “Hoe kon Caesar Caesars rechterarm bespelen?antwoordde Guillaume Canet, zoals onthuld op de set Dagelijks. en dit is Ga zo door als het gaat om compensatie. “Daarna vroeg hij hoe het met het geld zou zijn‘, onthulde Guillaume Canet die de ster doorverwees naar de producenten van de film, aangezien hij niet degene is die dit aspect regisseert. Antwoord van de betrokkene?’Ja maar Je zou me niet met één pas betalen (…)

Lees meer op Closermag.fr

Carrie-Anne Moss: Wie is haar man Stephen Roy?
Amanda Peet: Wie is haar beroemde echtgenoot?
Shakira: Waarom daagde haar ex-man Antonio de la Rúa haar voor de rechter?
“Ik moest een vrouw zien”: dit is een Hollywood-gebaar gemaakt door Patrick Bruel uit liefde
Natalie Renault: leeftijd, echtgenoot, kinderen, Instagram, M6 … alles wat je moet weten

READ  David Guetta staat op het punt het Main Square-festival in brand te steken