Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is er met Colibree gebeurd sinds de opnames van Who Wants to Be My Partner?

Wat is er met Colibree gebeurd sinds de opnames van Who Wants to Be My Partner?

In de vierde aflevering van het programma Wie wil mijn partner zijn? Uitzending op woensdag 25 januari op M6, Mélanie en haar bedrijf Colibree hebben een enorm enthousiasme bij investeerders gewekt. Ze kijkt terug op deze ervaring Tele-vrije tijd.

Verder onder deze advertentie

Ze kon haar ogen niet geloven! Deze woensdag 25 januari, Melanie Slufcik, oprichter colibrinam deel aan de vierde aflevering van Wie wil mijn partner zijn?. Zijn idee: jongeren onder de 30 jaar en alleenstaande ouderen met elkaar in contact brengen via een platform van intergenerationeel samenleven. Haar passage was een groot succes, want de ondernemer wist enthousiasme op te wekken Delphine AndréEn Jean Pierre NaderEn Antonius Bourbon En Eric Larchevikbereid te investeren in hun bedrijf. “We dromen over deze situatie! We zouden willen dat het zo zou zijn, maar we staan ​​met onze voeten op de grond en we weten dat het niet zo zal zijn“, Getuige Melanieinterview door Tele-vrije tijd. “Delphine André had zeer ontroerende woorden en Anthony Bourbon begreep wat ik zocht toen hij over het merk sprak’, zegt u. Dit zijn de redenen waarom de ondernemer voorstelde deze twee mannen de handen ineen te slaan.

Drie investeerders van Mélanie (Colibree) uit Wie wil mijn partner zijn?

Verder onder deze advertentie

Delphine André is het daarmee eens, maar Anthony Bourbon wijst dit aanbod af. “Schande over hem, hij begreep onze waarden zoals delen niet. Zijn terugkeer was alleen nuttig omdat het Colibree commerciële reputatie zou hebben gegeven met goed werk, maar het miste de aandelenwaarde die voor mij essentieel is.Melanie Slovcic bevestigt. Geconfronteerd met dit einde van de niet-ontvankelijkheid, heeft Jean-Pierre Nadir zich opnieuw aangemeld, samen met Eric Larchivec. “Als je het geluk hebt om voor deze investeerders te staan ​​en verschillende van hen doen je een voorstel, is het beste resultaat om die synergie tussen hen te creëren.zegt de zakenman die vervolgens Delphine André voorstelde om zich bij het stel aan te sluiten.Jean-Pierre kan mij helpen op de website, Eric op de techno en Delphine kan haar netwerk voor mij openstellen en mij vertrouwen geven als zakenvrouw.‘, deelde ze.

READ  Het besluit van Daft Punk "niet mee te doen", legt Thomas Joly, artistiek leider van de concerten, uit

Wie wil mijn partner zijn? : Nieuwe Colibree-investeerder

Verder onder deze advertentie

Heeft Melanie haar drie investeerders gezien sinds het filmen is afgelopen? “Ja, we praten regelmatig. Ze zijn zo zorgzaam, ik had niet verwacht dat ze zo beschikbaar zouden zijn. Ze openen het veld van mogelijkheden voor ons om samen antwoorden te vinden. Het is erg warmroept ze uit.Tijdens haar tijd op de show had Colibree 6.000 geregistreerde gebruikers met 1.000 matches.We hebben vandaag meer dan 8.000 gebruikers en 2.000 matches gemaaktBovendien heeft een andere investeerder zich gepositioneerd naast Delphine André, Jean-Pierre Nadir en Anthony Bourbon, terwijl het bedrijf bezig is met het aanvragen van een startlening van BPIfrance en de lening van de regio Centre-Val-de-Loire dankzij de belichtingsmedia die door Wie wil mijn partner zijn?zal Colibri de reis gemakkelijker maken.