Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denis Brogniart wordt beschuldigd van intimidatie

Denis Brogniart wordt beschuldigd van intimidatie

“Verdomme, net goed genoeg om je aan het lachen te maken.”. Denis Bruegniart was met deze voorwaarden weggelopen tegen Charlotte Namora tijdens een publiciteitsonderbreking voor “Le Mag” tijdens de FIFA Wereldbeker in juni 2018. Een scène waarnaar in 2021 werd verwezen door de voormalige TF1-journalist, in een documentaire van Marie Portolano en Guillaume Breaux “Ik ben geen prostituee, ik ben een journalist”, zonder de presentator te noemen. Deze vrijdag is zijn getuigenis directer in de Journal hier die een onderzoek publiceert naar vermeende intimidatie door Denis Broniart.

“Hij is het prototype van de zwakken met de sterken en de sterken met de zwakken.”

Journaliste Anne-Laurie Bonnet over Denise Brogniart

Veel van de medewerkers van de animator ko lanta getuigen van ernstige feiten. Charlotte Namora beschrijft de scène van 2018 en schetst hoe het voelde “belediging en vernedering” Terwijl ze tijdens het reclameblok aarzelde over een vraag die ze aan de kijkers zou stellen. Maar zij is niet de enige sportjournalist die reageert op dit onderzoek. “Menselijk is het heel moeilijk, Anne-Laure Bonnet, die de antenne deelde met Denis Brogniart tijdens de show, bevestigt F1 in de schijnwerpers in 2008. ondersteunt geen gezamenlijke onderwerping en maakt woede-uitbarstingen met zijn ondergeschikten, Zegt. Het is het prototype van de zwakken bij de sterken en de sterken bij de zwakken. » Volgens het artikel heeft Marion Jules Grosjean, voormalig presentator van Theauto motorzou hij privé verzekeren voor zijn medemensen om te leven ‘De slechtste herinnering aan zijn carrière’ Werken met Denis Broniart.

READ  Meghan Markle: Deze nieuwe titel vol betekenis werd aan de hertogin van Sussex gegeven na de reis naar Nigeria

Het tijdschrift nam contact met hem op en de gastheer gaf zijn woede-uitbarsting toe en verontschuldigde zich: “Ik ben een zeer oplettende, perfectionistische en tijdens een paar live-uitzendingen op TF1 waar de druk erg hoog is, had ik woorden die door mijn hoofd gingen, opmerkingen die sommige mensen beledigden en daarvoor spijt me. Niets rechtvaardigt mijn gedrag dat volgde Gezien de uitstekende relaties die ik heb onderhouden op basis van respect en welwillendheid met de technische en redactieteams van de programma’s waarbij ik al dertig jaar betrokken ben, wil ik bij iedereen mijn excuses aanbieden. Ik heb misschien beledigd.