Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een notaris uit Tarbes bedenkt met Chat GPT een krankzinnig erfenisverhaal en zorgt voor opschudding

De tweet, die een volledig door kunstmatige intelligentie gegenereerd scenario onthulde, werd meer dan 850.000 keer bekeken en overgenomen door nationale nieuwssites, en riep volgens Jean-Baptiste Pollet “echte ethische vragen” op.

“Ik las net een testament waar ik sprakeloos van werd. Mijn cliënt, die een maand geleden overleed, onthulde een verborgen schat in zijn testament. #notaris #openbaring #erfgenamen. Dit is de eerste tweet die Jean-Baptiste Poulet, een regio Parijs notaris maar oorspronkelijk Van Tarbes, tot de waanzin van kunstmatige intelligentie en de wervelwind die het kan creëren.

Ik las net een testament dat me sprakeloos maakte. Mijn cliënt die een maand geleden is overleden, onthulde een verborgen schat in zijn testament. #advocaat #inspiratie # erfgenamen

– Jean-Baptiste Bullet – notaris en kunstenaar (jbbulletnotaire) 20 januari 2023

Deze notaris die geïnteresseerd is in nieuwe technologieën vertrouwt afgelopen donderdag uit nieuwsgierigheid op Chart GPT, de tool die het mogelijk maakt om teksten uit elementen te maken. “Ik vroeg me af wat het ethische gebruik is van dergelijke processen die hele pagina’s van websites in enkele seconden kunnen vullen zonder enige menselijke tussenkomst.” Het stelt ook een schets voor van een tot nu toe onvoorstelbaar scenario voor deze AI. “Ik sprak met haar alsof ze in een rollenspel zat. Ik zette haar neer als een Twitter-notaris die een geweldig verhaal leefde in de lijn van haar plicht. Ik vroeg haar om het op een dramatische manier te vertellen in een reeks tweets met behulp van de hashtag in een handvol seconden. Het front stuurde me zo’n vijftien tweets, dat is… Een echt scenario dat qua vorm en inhoud volkomen geloofwaardig was. Ik stond versteld.”

Lees ook:
Tarp: Notary J.B. Bullitt brengt een nieuwe trailer en nieuwe nummers uit

Om “tot het einde van dit sociale experiment” te gaan, publiceert Jean-Baptiste Pollet om middernacht de productie van kunstmatige intelligentie op Twitter. Al snel ging ‘The Thread’, deze reeks berichten, viraal. Uiteindelijk werd zijn eerste bericht meer dan 850.000 keer bekeken. De onverwacht snelle verspreiding trekt zelfs landelijke media aan. BFM, Le Parisien en Le Nouvel Observateur onderzoeken dit verhaal dat honderden netizens heeft opgewonden en nemen contact op met de vermeende auteur om terug te gaan naar de bron. “Mensen zijn in dit scenario gevallen waarin drie erfgenamen die elkaar jaren niet hebben gezien op een soort schattenjacht gaan. Ik denk dat de AI is geïnspireerd door bestaande werken als Het geheim van de eenhoorn…” Het enthousiasme is zo geweldig dat de notaris een persbericht moet publiceren, plus een nieuwe reeks tweets om uit te leggen hoe dit scenario tot stand is gekomen.

Ik heb je net een interessant verhaal verteld over een verborgen schat en de erfgenamen die samenkomen om die te vinden. #advocaat #verborgen schat # erfgenamen

– Jean-Baptiste Bullet – notaris en kunstenaar (jbbulletnotaire) 23 januari 2023

Bekentenissen geschreven door Jean-Baptiste Poulet… via Chat GPT. “Ik heb zojuist alles gekopieerd waar de AI mee kwam. Het was een manier om de ogen van mensen te openen voor deze tool en wat het kan doen, maar ook voor de noodzaak om de informatie die online circuleert te controleren. Het was echt te gek. ethische vragen.” Ik schrok maar aan de andere kant begrijp ik beter waarom ik elke week e-mails krijg van mensen die zijn opgelicht door hackers die mijn bedrijf gebruiken om onder het mom van een eed geld van ze af te persen. om altijd vragen te stellen en rechtstreeks naar de betrokken mensen te verwijzen.Een echt principe Zo geboren uit deze virtuele waanzin…

Een fragment uit de nieuwste videoclip van JB Bullet.

Notaris, nerd en succesvol muzikant!

Het zijn niet alleen gedocumenteerde werken en hypothetische verkenningen in het dagelijks leven van Jean-Baptiste Poulet. Onlangs heeft hij opnieuw contact gemaakt met zijn artistieke geest en heeft hij zijn titel “Palmier en hiver” uitgebracht, die werd uitgezonden door ongeveer vijftig radiostations en zijn clip werd 120.000 keer bekeken. “De ironie is dat Marie Fleur en Julien Dore tegelijkertijd een duet uitbrachten genaamd Palmiers en hiver. Het grappige is dat we deze titels in 2016 hebben opgenomen en in 2022 opnieuw hebben uitgebracht”, glimlacht JB Bullet die het ermee eens is dat de twee liedjes hebben niets te maken. Hij bracht vrijdag zijn tweede single uit: “The Last Port”.

READ  Topchef - 'She's the Wicked of the Season', 'I Really Hate Her': Beschouwd als 'ondrinkbaar', gooit kandidaat 'Twitter op zijn rug'