Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX D’ARGENTAN TEKEN 26 AUGUSTUS 2022

Quinté PMU – PRIX D’ARGENTAN TEKEN 26 AUGUSTUS 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Afbeelding van Gump Du Poncelet

Quinté + op vrijdag in Cabourg met de Prix d’Argentan, een harddraverij van niveau D, meer dan 2.725 meter vanaf de automatische start, voor kinderen van 6 tot 10 jaar, inclusief degenen die geen 230.000 euro hebben gewonnen. GUMP DU PONCELE (Onze foto) heeft een manier om toegang te krijgen tot het platform.

13 GUMP DU PONCELE : Winnaar van races D en E op 23 juli in Enghien en 2 augustus in Meslay-du-Maine, deze 6-jarige eunuch wordt geschat op Christopher Gallier Hij bevestigde zijn vorm door op 16 augustus goed als tweede te eindigen in Pornichet-La Baule. Dit is de eerste kans in zo’n veel. Zelfs tijdens het maken van 25 yards.

10 SEUX Benzine : Zijn gemakkelijke overwinningen, in de E-races, op 2 juni in Graignes en 30 april op Argentant, geven hem een ​​goede kans op het evenement. Het opiummeisje moet in een goed humeur zijn.

12 Holbit Drop : Na het winnen van de D-race op 2 juli in Vire, waren er twee goede optredens, opnieuw in juli, op de grasbanen in Bréhal en Vittel. In vier rondes van de Grand Prix van Cabourg behaalde ze twee overwinningen en twee runners-up. Het is een van de prioritaire opties.

8 EAWY D’EOLE : Deze zomer werd hij in Cabourg vierde op Quinté+ op 22 juli en tweede op 5 augustus. Minder gebreken dan in het verleden, het is een echte aanrader in dit evenement.

2 Het voorrecht van liefde : Op 12 augustus in Amiens, in de D-race, eindigde hij als vierde na een goede finish van de race. In deze loterij, beginnend vanuit het nabije centrum, verdient logischerwijs de eer.

READ  Hélène Darroze sluit haar burgerrestaurant slechts enkele maanden na opening

3 Easton is mijn leven : derde front axel liefde Op 12 augustus in Amiens, de vijfde op de laatste zondag van de Green Cup-etappe, in Montier-en-der, kan hij goed spelen als hij goed herstelt.

11 Jaya Dukagnes : Hij domineerde het duidelijk op 11 augustus in de race A. En hij is hier duidelijk verlaagd. Gezien zijn vijfde plaats op 2 juni in Meslay-du-Maine, in Race D, mag zijn nominatie niet worden verwaarloosd.

4 kleine tijgers : Op 28 april in Laval, in de D-race, eindigde hij goed als vijfde op 122/1. Toen was hij niet erg constant, maar hij wist op 19 juni de E-race op Galais Turf te winnen. Voor een kleine plaats is het niet onmogelijk.

Als niet starten : 5 Godin Jeruzalem Bar

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Baseren
13 GUMP DU PONCELE
10 SEUX GAZOLINE
Regelmatige kansen
12 Holbit drop
8 EAWY D’EOLE
2 Uitmuntendheid in de liefde
buiten
3 Easton van mijn leven
11 Jaya Dukagnes
4 tijger saqqa

Prognose Samenvatting:

favoriet
13 – GUMP DU PONCELET

een klap voor het hart
8 – EAWY D’EOLE

gek moment
4 – Kleine tijger

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Alle lichten zijn groen voor GUMP DU PONCELET!

Deze zomer weer aan de top, uitstekend Jump de Poncelet Hij doet het al een aantal weken goed samen en ondanks zijn nummer twee op de tweede rij staat hij opnieuw voor de verplichting om tegen de senioren te kiezen. Nooit teleurgesteld op blote voeten en in staat om alles op een circuit te doen, alles lijkt samen te komen om hem te zien schitteren. Benzine Seux Afwisselend goede uitstapjes en uitsluitingen, heeft hij ondanks zijn fout net zijn vorm bewezen bij Enghien. Verstandig, je moet de dingen vrijdag rechtzetten. Afgelopen zondag snel vergist in de etappe van de Green Cup, holbit drop De goede prestatie die eerder werd opgesteld, die al in zijn voordeel is gezien op dit circuit, is om het vertrouwen terug te winnen. Eawy d’Eole Hij heeft zojuist twee overtuigende prestaties op deze baan neergezet tijdens de ZE5-evenementen en heeft de middelen om zichzelf na een goede race weer in de schijnwerpers te zetten. Gaia d’Occagnes Hij heeft de laatste tijd niet slecht gewerkt bij Enghien in een goed veld en heeft een goede theoretische kans om zich in zo’n bedrijf te verdedigen. Easton van mijn leven Hij laat de laatste tijd beter zien en zijn laatste poging in Cabourg eindigde in een overwinning. axel liefde Het goede en het minder nuttige wisselen elkaar af, maar slagen er toch in om een ​​kleine toegang in zo’n samenleving op te schorten. Vaak gedwongen om de afstand onlangs opnieuw te doen, El Tigre Segah Vrijdag gaat het beter met me en zal ik uitkijken naar de minste storing.

READ  De omroeper publiceert haar "oorlogs"-blessure op Instagram!

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
13 GUMP DU PONCELE Gallier CH.
10 SEUX GAZOLINE Tom en.
12 Holbit drop mijn werk.
8 EAWY D’EOLE Lirett A.
11 Jaya Dukagnes Abrivard L.
3 Easton van mijn leven Raaf E.
2 Uitmuntendheid in de liefde maand knuffel.
4 tijger saqqa Hofit S.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
13 GUMP DU PONCELE Gallier CH.
8 EAWY D’EOLE Lirett A.
12 Holbit drop mijn werk.
2 Uitmuntendheid in de liefde maand knuffel.
10 SEUX GAZOLINE Tom en.
3 Easton van mijn leven Raaf E.
11 Jaya Dukagnes Abrivard L.
7 fluorescerend Lamy A.
4 tijger saqqa Hofit S.
6 Girand Colette A.