Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liefde in de wei: bovenstuk en buik in de lucht knippen, een zwakke kweker met een gewicht van meer dan 20 kg

Liefde in de wei: bovenstuk en buik in de lucht knippen, een zwakke kweker met een gewicht van meer dan 20 kg

Liane Lazaar is een webredacteur verbonden aan de televisiedivisie van Purepeople.com. Ze weet net zoveel over de TF1-carrière van Jean-Pierre Bernaut als de laatste transformatie van reality-tv-genomineerden en heeft een sterke voorkeur voor oprechte verhalen.

Al bijna een jaar zorgt deze kandidaat voor zichzelf en haar lichaam. Dit is voorbij met de goedkeuring van een nieuwe voedingsroutine. Een manier om dingen te doen waardoor hij enkele kilo’s kwijt kon. Op Instagram onthulde ze trots een foto van haar, eleganter en gebeeldhouwd dan ooit.

Julie’s inspanningen werden beloond! Voormalig symbolische kandidaat voor Liefde is in de wei (2017) is de afgelopen maanden getransformeerd sinds het aangaan van de uitdaging om af te vallen. Beter in haar lijf en trots op haar uiterlijk, voelen paardenfokkers zich vrij om haar evolutie te delen met haar Instagram-community. Op woensdag 24 augustus 2022 hadden netizens iets bijzonders te doen!

En niet voor niets plaatste Jolie een nieuwe foto van Haar silhouet om haar te laten weten dat ze verfijnder is geworden. Met een volledig blauwe look verscheen ze in een broek met hoge taille die past bij een beha die een klein deel van haar platte en schijnbaar gevormde buik onthulde. De boer poseert naast een klein meisje. In de legende maakt Jolie sowieso duidelijk dat ze op weg is naar een paar dagen vakantie met het gezin!

In juli maakte Jolie nogal wat opschudding door zichzelf te onthullen in een strakke jurk op de sociale catwalk, en zo haar magere lichaamsbouw te onthullen. Ik werd betrapt in het verkeer dat ze het deed 21 pond afgevallen. Haar doel is echter nog niet bereikt omdat ze zei dat ze er nog 4 kwijt wilde.

Tijdens een interview met Purepeople.comDe voormalige M6-genomineerde had zojuist haar gewichtsverlies gedocumenteerd en onthuld hoe ze daar kwam. “Het is nu bijna een jaar geleden Ik begin met intermitterend vasten voor het welzijn van mijn lichaam. Ik begin een beetje af te vallen en voel me beter. En in december had ik, naast het volgen van het intermitterende dieet, zin om calorieën te beperken en voorzichtiger te zijn met de manier waarop ik eet. Sindsdien zijn de kilo’s gedaald. Maar ik verbied mezelf niets. Als ik wordt uitgenodigd, eet ik, en als ik het verschil moet maken, maak ik het verschil. Het is meer een gewoonte voor de lange termijn. Ik ben niet op dieet, ik laat het gewoon een nacht staan ​​en begin opnieuw. Ik eet maar één maaltijd per dag en ben niet van plan om te veranderen Omdat ik vind dat het goed bij mijn lichaam past. Ik weet wat mijn lichaam nodig heeft, ik luister ernaar‘, Ik legde uit.

READ  Video Marina Carrere Dancos gescheiden van Antoine Mesnier: hun scheiding werd live aangekondigd!

Abonneer je op Purepeople op Facebook