Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Anticiperen op obstakels in het kanaal

Quinté PMU – Anticiperen op obstakels in het kanaal

Diagnostiek Canalturf.com


Alkuins foto.

Quinté + donderdag in Deauville in de Handicap de la Manche – Prix Apolline Matin 6 uur / 9 uur, Paralympisch niveau 2 evenement (Ref +13.5 +19), meer dan 3200m, voor alle paarden van 3 jaar en ouder nadat het begon te werken sinds 25 februari 2022 inclusief. Het terrein werd door France Galop als glad tot goed geadverteerd. Koningin (onze foto) een potentiële winnaar. De vertrektijd is vastgesteld op 20:15 uur.

5 Koningin : Hij heeft niet meer zijn vorm voor 2020, toen hij als tweede eindigde in de eerste groep Prix du Cadran, maar sinds het hoogtepunt van zijn zeven jaar heeft hij een goede rest overgehouden, want hij bewees op 16 juli met 10 lengtes te winnen in Saint-Cloud , in een race in de klasse 3, meer dan 3000 meter. Met een waarde van 39, voor zijn eerste handicap, kan deze voorwaartse racevolger van dit kanaal zijn eigen handicap maken.

8 droom zee : Hij won tijdens het eerste semester van maidens in Chantilly en in een wedstrijd onder klasse 4 omstandigheden in de provincies, en eindigde goed als tweede op 11 juli in Compiègne, meer dan 2.400 meter, in een wedstrijd onder klasse 2 omstandigheden goed. Het heeft veel uithoudingsvermogen en zal meer dan 3.200 meter presteren. Pas op voor het!

6 blauwe zwaan : Bevestigd in Quinté+ Handicaps (ze won er een in augustus 2021), eindigde ze op 5 augustus als zesde in een race onder Klasse 2-condities, over 2.400 m, in Clairefontaine-Deauville. Hij deed het goed in twee pogingen van de 3100, bij Saint-Cloud. Dus de 3200 meter zal geen probleem zijn. Je moet er heel voorzichtig mee zijn.

READ  Tijdens een persoonlijke ontmoeting noemde Delphine Weissezer Matteo Delormo een "vergif" en schokte netizens

2 grijs goud : Winnaar op 19 mei in ParisLongchamp in een race onder categorie 2-condities op 2.800 meter, kwaliteit neemt niet af, plus balbezit, aangezien al meer dan 3000 meter gewonnen is. Met 41 van de waarde verdient het erkenning in het evenement.

3 DOJO’s : Vainqueur du Quinté+ op 4 april op Chantilly, op 3000 meter, vanaf 17 april in ParisLongchamp, op klasse 1 op 2400 meter, met een kans op het zien van de compositie van 19, mayo.

10 licht alleen : Dit is een bewonerAlan Quitte Consistent eindigde ze tien keer als vijfde in de top vijf in slechts dertien uitstapjes. De zesde plaats in Quinté+ op 20 juni in Nantes, daarna de vierde plaats op 24 juli in Dieppe, hij strijdt op dit niveau met een waarde van 35,5. Als het een afstand van 3200 meter draagt, die het zal detecteren, kan het gevaarlijk zijn.

7 papieren beker : 4e op Quinté+ op 6 juni in Saint-Cloud, 3 van 5 juni in Compiègne en winnaar van 31 juli in Clairefontaine-Deauville, deze 4-jarige schat is een van de meest legitieme buitenstaanders.

11 tuinzijde : Tweede in Quinté + op 19 juli in Vichy, op 3000 meter hoogte mag het zich in Quinté + tonen met ambities, in ieder geval voor de vierde of vijfde plaats.

Als niet starten : 12 Letite storm

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Regelmatige kansen
6 blauwe zwaan
2 grijs goud
3 dojo
buiten
10 gewoon licht
7 papieren beker
11 tuinzijde

Prognose Samenvatting:

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Blauwe zwaan, zwanenzang!

Ondersteuning voor Z5-evenementen, de toonaangevende weddenschap van Zeturf

Deze handicap voor marathonlopers kan student Yan Barberot blauwe zwaan Om na een jaar van zeldzaamheid weer te winnen! Nu met een waarde van 39, is het zeker verfijnd om dit doel voor het einde van de zomer thuis te bereiken. We zullen er in principe tegen zijn zee droomwaardig werd bevonden om deel te nemen aan de Prix Vicomtesse Vigier (Tweede Groep) en op de voet gevolgd te worden vanaf zijn eerste stappen in handicap op 38 van de waarde, en dojo, nu aangekocht voor een waarde van 40,5, kan goed werken aan zijn frisheid met Stéphane Pasquier in het zadel. voordracht Alquinwat nog steeds een groot succes is op 3000 meter van Saint-Cloud, noch in Letit StormDat past bij goede vluchten over lange afstanden. We zullen onze selectie voltooien door het martelaarschap glimlach makersverminderd tot 40 in waarde, en lengte, mooie artiestom vanaf de eerste stappen de nadelen in 41.5 van de waarde nauwlettend te volgen, en grijs goud, die zijn kans op het podium op 41 reserveert met Maxime Guyon in het zadel. Laten we citeren om spijt te hebben gewoon lichtgepresenteerd door Alan Quetel met enkele ambities, papieren bekerin de figuur maar voor het eerst over deze afstand gemaakt, en tuinzijdedie zijn vorm bewees in Vichy.


Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
6 blauwe zwaan Benoïst J.
8 zee droom Plank S.
3 dojo Basker S.
5 Koningin Hardwin H.
12 Letite storm Barzalona m.
4 glimlach makers Fillon mm.
1 Aristoteles is mooi DEMURO C.
READ  Het geschreeuw van Sonia Rolland in "What a Time!"

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
3 dojo Basker S.
2 grijs goud Joyon M.
5 Koningin Hardwin H.
6 blauwe zwaan Benoïst J.
12 Letite storm Barzalona m.
10 gewoon licht GROSBOIS C.
1 Aristoteles is mooi DEMURO C.
8 zee droom Plank S.
4 glimlach makers Fillon mm.
11 tuinzijde Lecovery C.