Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX D’AMERIQUE ZETURF Q1 PRIX PRINT D’AMERIQUE ZETURF Q1 VERWACHT 21 NOVEMBER 2021

Canalturf.com weersvoorspelling


Foto Face Time Bourbon PMU Access Prix de Sélection Hippodrome de Vincennes 03/06/2021

Quinté + zondag in Vincennes met Prix d’Amérique Races Zeturf Q1 – Prix de Bretagne (Gr. II), harddraverijen over 2.700m op grote baan, 4-10 jaar inclusief, randen niet meegerekend, met maar liefst 160.000 euro gewonnen. Kapot bourbon gezicht (onze foto) wordt een grote favoriet.

17 bourbon gezicht : Deze Great Rift, dubbele winnaar van de BRICS Damrick Prize (2020, 2021) bieden we niet meer aan. Begin oktober won hij de Gran Premio Lotterie – Groep 1 in Napels. Op blote voeten voor zijn terugkeer naar Vincennes, heeft hij duidelijk genoeg middelen om Bretagne te winnen voordat hij de Prix de Bourgogne, zijn volgende doelwit, opneemt.

9- Demon Favert Hij is titelverdediger van deze Prix de Bretagne, maar ook zesde in de laatste Prix d’Amérique. Hij bewees zojuist zijn niveau door twee opeenvolgende races in Laval en Vincennes te winnen. Deze geweldige terminator verdient het om gekozen te worden op het hoogste keuzeniveau.

1 banvel ghana : beginnend met kleine categorieën en geleidelijk naar het hoogste niveau door Jean-Michel BazierDe zoon van Jasmine de Fleur eindigde als derde in het Critérium des 5 Ans voordat hij de Prix de l’Etoile Group won met een return van 50 meter. Hij moet punten scoren om zich te kwalificeren voor de Prix d’Amérique. Het wordt ook zeer gewaardeerd.

4 REBELLA VRAGEN : Ze is ook een inwoner van Jean-Michel Bazier en verkeert momenteel in uitstekende vorm, zoals blijkt uit haar indrukwekkende overwinning op Quinté+ op Groep C-niveau op 13 november, 2850 m van de hoofdbaan. Het is een uitstekende afwerkingstool, die uiteindelijk een actieve rol zou moeten spelen.

READ  Op 85-jarige leeftijd erkent de acteur zijn grote laatste wens: "Dan kan ik vertrekken"

10 Feliciano : Pas negende in de Prix des Cévennes, op 3 november, dat is natuurlijk beter dan dat. Hij werd zevende in de laatste Prix of America en vorig jaar eindigde hij in deze race in Bretagne als tweede. Dit is in theorie een goede kans.

6 Fakir de Lorault : Vaak pech tijdens de laatste wintermeeting in Vincennes, deze hoogwaardige draf bleef maar vier goede shows geven, waarvan de laatste een seconde achterstand had. godin meisje In de derde groep Prix de Cévennes. Na een goede rit weet hij zich nog steeds te onderscheiden. Merk op dat hij in 2020 vierde werd in de Prix de Bretagne.

11 Paardenmeisje : Op de achtste plaats in de laatste Grand Prix van Amerika heeft ze zojuist haar terugkeer op het niveau bevestigd door terug te keren naar de overwinning op 3 november, in de derde Grand Prix van Groep C. Ook heeft zij een mening over de goede regeling.

12 geweldig : Sinds het begin van het jaar heeft deze echte kampioen veel geworsteld, zowel in draf als op zijn rug. Hij herstelt goed van zijn racen en doet altijd zijn best in de competitie. Het mag niet worden weggelaten, althans voor een kleine plaats.

Bij afwezigheid van vijandigheid : 8 Detroit Castle

speel het 17 – Bourbon Tijd Gezicht Met 1.4 / 1 kansen in enkelspel PMU.fr


Kiezen voor Nicolas Laboras


Prognose Samenvatting:

favoriet
17 – Bourbon Tijd Gezicht

een klap voor het hart
10 – Feliciano

gek moment
12 – Geweldig

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Bourbon-tijdgezicht schiet de bal

De eerste mars naar het hoofdevenement vindt plaats op zondag in Vincennes, met Prix ​​d’Amérique Zeturf Q1, die dient als ondersteuning voor ZE5 evenement, Zeturf hoofdevenement. We zijn verwend door de crack Facetime BourbonMaar achter hem zijn de mogelijkheden legio. De zoon van Red Cash miste zijn reis naar Napels niet en won de loterij. Met hem hopen zijn tegenstanders slechts twee tickets te bemachtigen om zich te plaatsen voor de laatste zondag van januari. Niet al te blij met de 2020-editie, Arme de Lorault Zonder zijn vier ijzers is hij sinds afgelopen winter niet meer zo agressief gegroeid. titel houder Demon Forvert Opnieuw pakt hij deze beproeving aan op het hoogtepunt van zijn kunst. Janay de Banville Het zou heel interessant zijn om tegen ouderen te oordelen. We hadden hem gewoon liever op blote voeten zien ontwikkelen aan de voorkant. Rebella doet ertoe De moeite waard om te renoveren met een palm in de Prix du Languedoc. Waar is ze echt gewoon geweldig ? Amon yo sm, waar we zoveel van hielden nadat we onlangs waren weggelaten, is onze vondst. godin meisjeOp blote voeten zal ze dit keer proberen haar tactische overwinning in de Prix des Cévennes te bevestigen.


Kiezen voor ZEturf.fr

nummer een paard Bestuurder
17 bourbon gezicht RAFFIN E.
6 FAKIR DU LORAULT Licano F.
9 Demon Favert Gilormini c.
1 Panvel Janay Bazir Jim
4 REBELLA VRAGEN Martens C.
12 gewoon geweldig barrière een.
2 Amon u SM Abrivard M.
11 JOUDE MEISJE Laurent A.
READ  Elsa Esnoult op dieet, ze verloor veel gewicht: "Ik voelde me zo veel ..."

Druk op Selecteren

Elke dag biedt Canalturf u een consult aan Quinte Race +En Lijst van de tien paarden gekozen door de belangrijkste kranten van de Equestrian Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Turf Last, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Parisien, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favourite, Turf Matin, Presse Océan).

nummer een paard Bestuurder
17 bourbon gezicht RAFFIN E.
9 Demon Favert Gilormini J.
1 Panvel Janay Bazir Jim
4 REBELLA VRAGEN Martens C.
6 FAKIR DU LORAULT Licano F.
12 gewoon geweldig barrière een.
7 Violette Poort Navard F.
11 JOUDE MEISJE Laurent A.
8 Detroit Castle openen F.
15e zacon geo Abrevard A.