Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Orelsan verstopte gouden tickets in vijf exemplaren van zijn album

Orlsan Hij denkt dat het Willy Wonka is. De rapper maakte in een video die deze zaterdag op zijn Instagram-account werd gepost, bekend dat hij gouden tickets verstopte in vijf exemplaren van de… beschavingZijn album werd een dag eerder uitgebracht. “Dit ticket geeft levenslang toegang tot alle Orelsan-concerten – ik dus”, legt een tolk uit benzine geur. Door de tijd te nemen om bepaalde foto’s te bekijken, leren we dat de uitnodiging geldig is voor twee personen, behalve voor festivals.

Om een ​​van deze kostbare sesamzaadjes te krijgen, hoef je alleen op het lot te vertrouwen. “Het kan in Perpignan zijn, het kan in België zijn, het kan in Zwitserland zijn, het kan in Luxemburg zijn”, meldt Orelsan. Het kan Carrefour zijn, het kan Leclerc zijn, het kan op Amazon zijn. Het kan zijn… In Nose, als het album niet werkt, lacht hij.

Vier nieuwe extra limited editions

Door dit proces te lanceren, positioneert Orelsan zichzelf als de meester van marketing. Deze speurtocht zal ongetwijfeld de nieuwsgierigen overtuigen om een ​​fysiek album te krijgen om te proberen alle rappers voor het leven gratis bij te wonen.

In dezelfde video kondigt de artiest ook de productie aan van vier nieuwe limited editions: “Green, Blue, Red en Black”, die willekeurig in de winkels worden geplaatst.

READ  'We hebben geleerd dat we krijgers waren', speelden Pierre Louis en Arnaud