Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fauve Hautot in relatie met Tayc? De danseres reageert eindelijk op de geruchten

alweer, nemen Het lijkt onaantastbaar dans met de sterren Vrijdag avond. De zanger slaagde erin om op te staan Kwalificeer je van de eerste tot de grote finale, Hij die sinds het begin van het seizoen niet meer in gevaar is geweest. Het is een geweldige prestatie die hij natuurlijk te danken heeft aan zijn partner Foof Hotout, met wie hij een ongelooflijke relatie ontwikkelde. De twee kandidaten zijn in de loop van de weken zelfs onafscheidelijk geworden en aarzelen niet om elke dag samen op sociale netwerken te verschijnen. Hun trainingsvideo’s op MYTF1 bevestigen hun goede begrip. Maar dan rijst de vraag, Zijn het gewoon vrienden?

Want ja, veel netizens geloven dat de dichter achter de schermen tussen Fauve en Tayc is geboren. Tijdens een interview met scherm ster, reageerde de beroemde danseres op deze geruchten. “Mensen praten, hoe beter voor hen. Ik weet wie ik ben, ik weet waar ik ben en ik ben zo rustig in mijn leven, alles is ver van mijGefascineerd. Als een herinnering:Bovendien moet ik er al genoeg om lachen, ik kreeg te horen dat ik verontwaardigd op hem moest worden en al snel vermoedden we dat we een relatie hadden. Vriendschap tussen een man en een vrouw bestaat!

Tayc wordt vaak betaald om te praten over zijn relatie met Fauve Hautot. onlangs voor Vrijetijds-tvHij vond het geweldig dat hij zo goed met haar kon opschieten, en hij was nog steeds dankbaar dat hij het grootste deel van zijn tijd aan haar zijde doorbracht. “Vandaag zie ik haar meer dan mijn moeder, dan mijn broers, mijn team, ik zie haar de hele tijd. We zetten allebei ons leven opzij, privé en artistiek, om bij elkaar te zijn“, Ik erken.

Fauve Hautot heeft al enkele jaren een relatie met Jules Renault, die een professionele fotograaf is. Wat Taek betreft, maakte hij duidelijk tijdens de persconferentie van dans met de sterren In september single blijven…

READ  LeBron James bekritiseert het einde van 'Squid' en maakt de maker van de serie boos