Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het kiezen van een nummer en het bemoeien met de vertaler maakt Dance with the Stars ongemakkelijk

Op vrijdag 19 november zond TF1 live de halve finale van “Dancing with the Stars” uit. En Voor de tweede keer in het elfde seizoen, koos de productie ervoor om het nummer “Vervelend” te kiezen. Bovendien schokte de video-interventie van zijn vertaler netizens. Voor hen wordt dit beschouwd als een “gebrek aan respect” voor Dennitsa Ikonomova.

Het is tijd voor de halve finales. Aanstaande vrijdag 19 november Een nieuwe aflevering van “Dancing with the Stars”. Het werd uitgezonden op TF1 en de druk was op zijn hoogtepunt. Slechts vier kandidaten streden nog om de titel Beste Danser. Het was Aurélie Pons die het bal opende en uiteindelijk lieve complimenten kreeg van de vier juryleden.

Het was echter de tweede dans die de passie losliet. Tijdens de samenvatting van de week legde Fove Tayc uit dat ze een hedendaagse dans zouden uitvoeren, een dans die hoog aangeschreven staat door de zanger. De songselectie vormt echter een nieuwe uitdaging voor internetgebruikers. En het duo danste op de bijnaam Camille Leach.Aarzel nietDe komiek stuurde Tayc ook een videoboodschap om hem te steunen. De kans voor TF1 om destijds Denitsa Ikonomova onder de loep te nemen. Dit is de tweede keer sinds het begin van seizoen 11 dat de productie van “Dance with the Stars” de titel Camille Lelouch heeft gekozen, terwijl de professionele danser nu deel uitmaakt van de jury.

“Er is geen respect”

Ter herinnering: Dennitsa Ekonomova had een affaire met Ryan Bensetti, maar de jonge acteur zou haar hebben bedrogen met Camille Lelouch. Voor de dansersfans, TF1 heeftEr is geen respect“Voor Dennitsa en veel netizens schreeuwden op Twitter.

READ  Uitgelekte informatie over de "geheime scheiding" van het Monaco-paar

Om te laten zien dat ze niet van streek is

Hoe dan ook, ondanks dit”EffectenDennitsa, gelanceerd door TF1, is van begin tot eind een professional gebleven. Haar gezichtsuitdrukking faalde geen moment en netizens begroetten haar reactie. Bovendien plaatste ze een ’10/10′ op Tayc en Fauve. Een paar Twitto’s tonen de kracht van de persoonlijkheid van de danser en ook bewijzen dat het al is gevorderd.

“Ik ben geschokt”

Zoals sommige internetgebruikers opmerken, is Denitsa Ikonomova verder gegaan. Bovendien was de 34-jarige volgens de laatste geruchten de perfecte liefde aan het bedrijven met een ander lid van de “Dance with the Stars”-jury, François Allu. Twittos noemde dit nieuwe paar zelfs op het sociale netwerk. In de halve finale was Dennitsa dus “In het hart van de zorg.”

De avond was vol emoties, vooral voor Aurelie Pons die helaas het avontuur moest verlaten. De kijkers besloten op Micho te stemmen zodat hij de finale van “Dancing with the Stars” kon bereiken.

Video: Netizens zijn geschokt door het gedrag van Jean Paul Gaultier op Dancing with the Stars