Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aan de top van de Franse box office behaalde “Aline” met Valerie Lemercier de derde beste start van het jaar voor een Franse film

Valérie Lemercier slaagt erin om van haar een ster voor het lied te maken: “Aline”, haar valse autobiografie van Celine Dion, veroverde de Franse kassa en trok in de eerste week van de operatie bijna 600.000 toeschouwers. De film, waarin Valérie Le Mercier een 7- tot 50-jarige megaster uit Quebec speelt, maakte de op twee na beste start van het jaar voor een Franse film, achter Camelot en OSS117: Red Alert in Black Africa. naar de kassa van het CBO.

Hij onttroont Marvel’s nieuwste superproductie, “The Eternals”, die in de tweede week van het spel 470.000 toeschouwers verzamelde. De handtekening van Chloe Chow, winnaar van de Academy Award voor “Nomadland”, de film speciaal ondertiteld door Angelina Jolie en Salma Hayek, concurreert met verschillende hoofdpersonen en duurt 2 uur en 37 minuten. Het heeft sinds de release 1,24 miljoen toeschouwers getrokken.

Het loopt vooruit op “Die can wait”, de laatste James Bond-film met Daniel Craig, en het staat nog steeds in de top drie na zes weken op schermen (bijna 200.000 fans deze week, 3,8 miljoen in totaal). Een andere superheldenfilm volgt, “Venom: Let There Be Carnage”, dan nog een nieuwe film, in de vijfde, Clint Eastwood’s meest recente film, “Cry Macho” (126.000 toeschouwers).

READ  Jane Birkin: De zangeres is slachtoffer van een beroerte