Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michael Symes getroffen door Covid-19 ondanks twee doses van het vaccin (video)

Michel Simes was op zaterdag 20 november bij “On est en direct” te gast bij het duo Laurent Ruquier / Léa Salamé. De pas gepensioneerde arts keerde terug naar de huidige epidemiologische situatie en werd gegrepen door zijn gevoelens bij de opkomst van de vijfde golf.

De voormalige presentator van “Health Magazine” verborg zijn diepe bezorgdheid niet, ook al wilde hij enige tekenen van hoop tonen. “De situatie is zeer zorgwekkend en tegelijkertijd is het feit dat we een grote meerderheid vormen die gevaccineerd moet worden, enigszins geruststellend omdat het betekent dat we geen gevaarlijke vormen van de ziekte zullen ontwikkelen.‘, betoogde hij.

Tijdens het proces bevestigde de persoon in de “dokter en dierenarts”-keten dat ze Covid-19 hadden opgelopen ondanks twee doses van het vaccin. “Ik kreeg Covid drie weken geleden en was dubbel gevaccineerd. We zullen geen verhalen vertellen, het vaccin verhindert niet dat je het virus oploopt, maar beschermt je eerder tegen gevaarlijke vormen en voorkomt dat je mensen besmet, omdat niet-gevaccineerde mensen veel besmettelijker zijn dan degenen die zijn gevaccineerd”, zei hij. Voortgang.

De gastheer, die zijn vijandigheid tegenover antivirale middelen niet verbergt, legde vervolgens de redenen voor zijn mogelijke infectie uit. “Waarom heb je hem gevangen? Ik was een van de eersten die werd gevaccineerd en de vaccinatie verspreidde en ik was meer dan 6 maanden oud na mijn tweede injectie. Ik was twee dagen verkouden en verloor drie weken lang mijn smaak en geur. Ik ben toevallig een KNO-arts, dus ik nam een ​​schot om dingen te versnellenIk erken.

READ  Ann Barelod herinnert zich haar pijnlijke ervaring met een beroemde filmmaker (video)

LT