Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX CALABRAIS INSCHRIJVEN OP 20 SEPTEMBER 2022

Quinté PMU – PRIX CALABRAIS INSCHRIJVEN OP 20 SEPTEMBER 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Afbeelding van Gouden Heks Aankomst Quinté PMU PRIX LE PARISIEN - PRIX MARC ANTONY Hippodrome d'AUTEUIL 14-11-2021

Veertien merries op de startgrid voor de Prix Calabrais dinsdag in Auteuil. Gezien de bevoegdheden die er zijn, lijkt de oplossing bovenaan de tafel te staan. We kozen voor de reguliere prioriteit gouden heks (afbeelding).

3 gouden heksen : Ze hoeft zich in dit soort toernooien niet meer te bewijzen. Bewijs: Ze heeft één overwinning en zes plaatsen in zeven opeenvolgende races. De laatste derde plaats in de Quinté Prix Jean Bart competitie, begin deze maand, in dit parcours, tegen reuen, ziet er prachtig uit.

1 schoonheid : In zijn eerste semester behaalde deze inwoner van Marcel Rolland eind april de derde plaats in Compiègne. Zelfs als hij niet meer is gezien sinds zijn vierde Prix La Périchole (Gr.III) overwinning, op 22 juni, staat hij hier weer op de hindernissen met legitieme claims.

2 Amal Mathan : Je vindt het uiteindelijke overwinningspad dat je begin april bereikte op zwaar terrein. Aan de andere kant maakte ze een goede afsluiting van de race om begin deze maand als vijfde te eindigen in de Jean Bart Grand Prix. Bevestiging wacht hier.

6 Odila : Zeker nog op zoek naar de eerste overwinning. Ze heeft echter zes podiumplaatsen in zeven races, waaronder drie geregistreerd over hindernissen, in de eerste helft. Hier, voor een comeback-race en zijn eerste handicapverschijning, is het een goed idee om op zijn hoede voor hem te zijn.

4- Neem risico’s : Met slechts vier races op de klok is het een van de minst ervaren racen. Het beveelt zichzelf echter al twee overwinningen aan en heeft zojuist de derde plaats ingenomen op het circuit dat ons interesseert. Kijk uit voor zijn eerste verschijning in handicap.

10 balayat : Na het winnen van het appartement, deze zomer in Pompadour, had hij twee treffers op horden, de treffers van Rochefort-sur-Loire en Dieppe. Zelfs als ze de racebaan van Auteuil moet ontdekken, lijkt ze de kaarten te kunnen schudden. Wantrouwen.

9 andere licht : Ze won dit circuit, vorig jaar om deze tijd, voordat ze in de derde set kwam. Hier, voor de terugkeer van de race en de terugkeer naar handicap, zal het fans van rechtvaardige vreemden interesseren. Vooral het werd benadrukt op comfortabele tracks.

READ  Miley Cyrus viert vier jaar "Malibu", haar liefdeslied voor Liam Hemsworth ... Sandra Oh zal niet terugkomen in "Grey's Anatomy" ...

7 KHELI LICHT : Ik scoorde vier podiumplaatsen, waaronder een overwinning, in vijf openbare uitjes. Bewijs van de werkzaamheid. De tweede grap ter gelegenheid van de terugwedstrijd, eind augustus in Dieppe, begon ik te hinderen met claims, in ieder geval om een ​​runner-up te krijgen.

Indien niet gestart: 11 KAP SKY

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
3 gouden heks
1 Stijlvol
Regelmatige kansen
2 HOPI DU MATHAN
6 Odila
4 Het risico nemen
buiten
10 Baltaia
9 een ander licht
7 Kelly licht

Prognose Samenvatting:

favoriet
3 – De gouden heks

een klap voor het hart
1 – mijn schoonheid

gek moment
6 – Odila

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


ODLA of de Couétil-methode!

het is tijd voor Ze5 .gebeurtenis, met een vrouwelijke handicap. Laten we het proberen met Odila, om Alain Couétil te coachen, geweldig in dit soort toernooien. Deze dinsdag stel je dit meisje voor van Martina, nog maagdelijk maar prachtig voorjaar, rust op goede merries. Voor het eerst met een handicap is het een verleidelijke gok.
De stroming is misschien een beetje dichtbij maar uitstekend tegen de oude duiven op 6 september, gouden heks Hij belooft opnieuw formidabel te zijn als de beste gewichtheffer van het evenement Stijlvol, die in het voorjaar zijn concurrentievoordeel met bezemhandicap bewees en als tweede eindigde in de Trinidad Prix. Achter degenen die we zojuist noemden, maar die een mooi einde van de race samenstelden, Mathan Hopi Het zal zeker de druk verhogen en kan hier gevaarlijk zijn, hoewel de grond misschien niet zacht genoeg is. een beetje koken in de loop, Meer licht Het zal natuurlijk nieuw zijn en kan daarom een ​​goede controle houden in het evenement, zoals Het risico nemen, een merrie met weinig ervaring maar haar start bij Auteuil verliep kwalitatief zeer goed. Ze zal worden aangeklaagd, maar het is riskant om af te zien van haar kandidatuur. Eindelijk, we zullen goed in de gaten houden kostbare partijdie de laatste tijd misschien veel heeft bereikt, maar concurrerend is in kwaliteit en paard lichtdie zich op dit niveau zeer snel kan openbaren.

READ  Welke internationale ster werd vrijdag uitgeschakeld?

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
6 Odila Boren T.
3 gouden heks Sheffelard T.
1 Stijlvol Philipbron L.
2 HOPI DU MATHAN MASURE G.
9 een ander licht Lestrade geb.
4 Het risico nemen Maureen F.
13 kostbare partij DESVAUX een.
7 Kelly licht LEFEBVRE Dhr. C.

De prognose Genybet.fr


Terug op het circuit van Auteuil deze dinsdag, Temple Jumping, voor Quinté + (top 5 in genybet.fr) is alleen bedoeld voor vrouwen van 4 en 5 jaar over horden en op een afstand van 3600 meter. We vinden dat concurrenten goed thuis zijn in deze zeer specifieke stijl van oefenen die aanzienlijke handicaps met zich meebrengt, te beginnen met: Gouden Heks (3). Trainingsactrice Sonia Delaroche toonde – we konden niet beter – haar concurrentievoordeel met 59,5. Vanwege dit gewicht had ik eigenlijk 2 runners-up en 80% succes tussen mijn eerste 4 van de 5 uitstapjes. Ze gaat dit jaar duidelijk over een grote handicapoverwinning en kon haar dag alleen tegen vrouwen vinden. Oppositie kan komen van Mijn schoonheid (1). Gepresenteerd door Marcel Rolland, schitterde deze dochter van Montmartre op het hoogste niveau en heeft ze een zeer goede kans ontdekt om te schitteren in een veld dat binnen haar bereik lijkt.
Mathan Hopi (2) In goede vorm, ze staat al op een uitstekende vijfde tegen de reuen en lijkt hier een vrij regelmatige kans te maken, in ieder geval voor een plaats in Quinté+. Nog een licht (9) Bleek een formidabele hindernis te zijn, in 5 uitstapjes op bezems liet ze 80% van succes zien tussen de eerste 5 en natuurlijk een van de zeer goede kansen. risico nemen (4) Ze is een nieuwe merrie in de sprongen maar ze heeft laten zien dat ze een groot potentieel heeft en ze lijkt hier duidelijk te kunnen concurreren. Khali-licht (7) Gepresenteerd door een zeer bekwame man, Gabriel Leanders, keerde ze terug naar de hindernissen met legitieme ambities, en ze verliet de top 5 in 4 races niet op de bezemsteel. Beltaya (10) Hij heeft grote dingen bereikt en probeert logischerwijs zijn geluk met grote handicaps. Hij heeft veel te bewijzen, maar hij heeft krachtige middelen getoond en het is het beste om hem bij je te hebben op een uitgebreide formule. keu missen (8) Hij mag niet worden ontslagen na zijn laatste slechte prestatie. Door zijn associatie met James Rivelli kon hij een relatie tot leven brengen.

READ  Waarom je haar niet in blinde audities zou moeten zien

Genybet.fr .selectie

nummer. paard jockey
3 gouden heks Sheffelard T.
1 Stijlvol Philipbron L.
2 HOPI DU MATHAN MASURE G.
9 een ander licht Lestrade geb.
4 Het risico nemen Maureen F.
7 Kelly licht LEFEBVRE Dhr. C.
10 Baltaia gallon d.
8 gemiste cue Rivelli c.
11 pet hemel zalm d.
13 kostbare partij DESVAUX een.
6 Odila Boren T.
5 Valentijnsdag da Silva c.
12 jonge liefde Ferreira n.
14 grondtoon VABOIS T.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
2 HOPI DU MATHAN MASURE G.
3 gouden heks Sheffelard T.
7 Kelly licht LEFEBVRE Dhr. C.
1 Stijlvol Philipbron L.
4 Het risico nemen Maureen F.
10 Baltaia gallon d.
6 Odila Boren T.
9 een ander licht Lestrade geb.
8 gemiste cue Rivelli c.
13 kostbare partij DESVAUX een.