Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“The Voice Kids”-kandidaat werd geëlimineerd zonder te kunnen zingen

“The Voice Kids”-kandidaat werd geëlimineerd zonder te kunnen zingen

Afgelopen zaterdag zond TF1-zender de eerste aflevering van de gevechtsfase van het achtste seizoen uit vanaf zijn telefoon. Van de 48 in aanmerking komende talenten kon een jonge zangeres haar kansen niet verdedigen. uitleg.

Na blinde audities voor seizoen 8 van “The Voice Kids”Julian Dore, Patrick Fury, Kenji Girac en Luann rekruteerden elk twaalf talenten in hun team. Hierdoor kunnen ze dichter bij de volgende fase van de gevechten komen door vier trio’s te creëren, waarvan de winnaars doorgaan naar de halve finales van de show. Maar alleen Luan werd gedwongen een duo te vormen vanwege een overmachtsituatie die een van haar jonge artiesten trof: Zainab. Deze 15-jarige Marokkaan uit Casablanca vervoerde de vier touringcars met een hoeseentje maar servetten. Verward aan het einde van haar optreden na het missen van een noot, Luan stelde haar gerust en ze voegde zich bij zijn team.

“Luan zal ons een strijd presenteren die niet was voorbereid zoals gepland.”legde Nikos Aliagas uit op de set van “The Voice Kids”. Vanwege de gezondheidssituatie moest Zainab in Marokko blijven, waar ze woont. » Een situatie waar zijn coach spijt van heeft. “Wat jammer, want haar stem is geweldig. ‘, en was getuige. Dus Saena en Isabella verzetten zich in een duet over de titel over de oren verliefd Door Beyoncé en Jay-Z na de training in aanwezigheid van hun coach en Eva Quinn. “Ze hadden op het laatste moment een probleem omdat Zainab er helaas niet bij kon zijn en we veel dingen in het nummer moesten veranderen”En de Luan benadrukte aan het einde van deze strijd.

READ  Muriel Robin vertelt over zijn vrouw Anne Le Nin en een vernederend gerucht: “Ik heb nooit iemand iets opgelegd.”

De blinde tests van deze versie van “The Voice Kids” werden begin november 2021 gefilmd, een paar dagen voordat de Marokkaanse autoriteiten besloten om de grenzen om gezondheidsredenen te sluiten. Een maatregel die aanvankelijk tot eind december zou lopen en is verlengd tot 31 januari. De opnames van de zangwedstrijdgevechten, geproduceerd door ITV Studios France, vonden echter begin januari 2022 plaats, een paar dagen later gevolgd door het filmen van de halve finales.