Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charles III: Dit is de andere minnares van de koning, heel geheimzinnig en dicht bij Diana

Charles III: Dit is de andere minnares van de koning, heel geheimzinnig en dicht bij Diana

verbindend Koning Karel III Met Camilla Parker-Bowles, nu Queen Consort, was het geen geheim. Maar een ander verborgen verhaal over de zoon van wijlen Elizabeth II maakte veel minder lawaai. Nog een geheime minnares van koning Karel III, die heel dicht bij Diana stond. Net als de moeder van William en Harry deelde mevrouw Dale Elizabeth Tryon het bed van Charles. De ene was de officiële echtgenote en de andere twee, haar favoriet, waren allebei getrouwd. Camilla en de Australische mevrouw Dale waren op de hoogte van elkaars bestaan. De twee vrouwen waren al in het leven van de oudste zoon van de koningin vóór Diana, en Ze hebben hem zelfs geholpen de moeder van zijn kinderen te vinden.

Eind jaren zeventig vroeg de huidige koning van Groot-Brittannië Dale en Camilla om hem te helpen een vrouw te vinden duur. Tijdens een lunch maken ze vervolgens een lijst van hun voorkeuren. Dat is de naam Diana Spencer waar ze zich uiteindelijk op vestigden. De Hartenprinses raakt al snel bevriend met Dale. Ze droeg zelfs haar creaties. We komen er zelfs achter dat mevrouw Tryon de vrouw van Charles slaappillen heeft gegeven.

Depressief, raakte ze van zichzelf af

In 1990 voelde Dame Del Elizabeth Tryon zich volledig verwaarloosd door de toenmalige prins Charles voor Camilla. Toen zakte ze weg in een depressie, haar verdriet doordrenkt met wodka en medicijnen. Degene die Charles vondGlans, grappig, sexy, natuur‘, hij vervaagde uiteindelijk, verdriet overviel hem. In 1996, verdedigde zichzelfterwijl hij probeerde te ontsnappen uit een revalidatiekliniek. Ze kwam naar buiten met een gebroken ruggengraat, evenals haar schedel en… Hij belandt in een rolstoel. L’Australienne een été par la suite anéantie par la mort de Diana le 31 août 1996, et elle mourra à son tour, neuf mois plus tard, en contractant une septikemie à la suite d’une opération bénigne, à l’âge de 49 jaar. Bij het horen van het nieuws was Charles diep ontroerd, maar hij kon op Camilla rekenen om hem te troosten.

READ  Het concert van Springsteen in het Vélodrome werd afgelast: tot het einde probeerde de "Boss" alles