Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Larroque: Dit is de voormalige beroemdheid van François Barouin die jonger is dan 14 jaar

Michel Larroque: Dit is de voormalige beroemdheid van François Barouin die jonger is dan 14 jaar

Michel Larroque Ze is een van de steractrices in de film Gelukkig pensioen! Geschreven door Fabrice Braque Uitzending vanavond op W9. En er zijn ook Thierry Lermitt, Judith Magri, Alan Doughty, Jeremy Creedevil en Bernard Yerlis. Ook het tweede deel verscheen op 20 juli 2022 in de bioscoop.

Michel Larroque deelt het leven van François Barouin sinds veertien jaar. Voordat ze de 62-jarige actrice veroverde, was de 57-jarige politicus van 2006 tot 2008 de partner van Mary Drucker. avond 3 In France 3 werd François Barouin, minister van Buitenlandse Zaken van Frankrijk onder Jacques Chirac, verliefd op het nichtje van Michel Drucker, die 14 jaar jonger was dan zij. Ze was 31 jaar oud toen ze elkaar ontmoetten in mei 2006. Maar in 2007, tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen die werd gewonnen door Nicolas Sarkozy, werd Marie Drucker gedwongen haar show van het journaal van France 3 op te schorten. zijn post ’s avonds 3 en zijn gevoel bij François Barwin.

Later ging Mary Drucker in 2009 een relatie aan met bankier Matthew Pegas. Van 2009 tot 2010 was ze de compagnon van Gad Elmaleh en daarna van Cyril Linnac in 2012. In 2013 had ze toen een relatie met topambtenaar Matthias Fischerat met wie ze een zoon Geboren in 2015, legde Mary Drucker haar liefdesleven vast in een interview met het tijdschrift psychologie : “Ik beschouw mezelf niet als een bijzonder probleem in mijn liefdesleven. Niemand kan iemands leven beoordelen aan de hand van twee gestolen foto’s en belachelijke opmerkingen die in een bepaalde pers zijn gepubliceerd.”

Van haar kant heeft Michele Larroque al gesproken over haar relatie met François Barouin op de set. Het is aan u In Frankrijk 5 in 2010: “Ik ben altijd voorzichtig geweest met wat ik zeg, tegen mijn familieleden, mijn dochter en mijn ouders, om hen niet in een lastige positie te brengen. En het is niet omdat mijn metgezel en minister zullen veranderen (…) mijn privéleven is geen show. Ik ben erg gul op het podium of in mijn films, en eigenlijk niet als het om mijn privéleven gaat. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die over hun leven willen praten, dus we respecteren.’