Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Isabelle Adjani, mysterieus in het originele kostuum, treedt op tijdens het La Rochelle Festival

Isabelle Adjani, mysterieus in het originele kostuum, treedt op tijdens het La Rochelle Festival

Na Alexandra Lamy, Anne Marivin of Audrey Floro verscheen vrijdag nog een geweldige actrice op het La Rochelle TV Fiction Festival: Isabelle AdjaniDit jaar speelde hij in de tv-film Diana Poitierhad al een reis naar Charente-Maritime gemaakt om de jury te ontmoeten, voorgezeten door Sandrine Bonnier en het publiek.

En het minste wat we kunnen zeggen is dat, zoals bij elk openbaar uitje, De actrice maakte de show : Draagt Grote zwarte hijab hoedZe droeg een donkere, even geborduurde jurk, met kanten mouwen. Een witte parelketting om haar nek, leek te komen uit een moment van contemplatie van koningin Elizabeth II!

Geen wonder, want het is goed Een nobele en sterke vrouw heb ik onlangs uitgelegd En met wie ze in La Rochelle kwam spreken, de onbekende Diane de Poitiers. De favoriet van de koning van Frankrijk, de jonge vrouw werd beschouwd als een politicus, omdat haar invloed groot was. Vertaald door Isabelle Adjani, zou ze zich binnenkort aan het publiek moeten openbaren in Een tv-film die een echt evenement belooft te worden.

Het moet gezegd dat zijn regisseur, Jose Dean, eerder een filmmaker is die overal in slaagt: na een lange carrière kwam ze op het idee van de opmerkelijk succesvolle serie. Kapitein Marlowe…waarin ik ook Isabelle Adjani speelde! De actrice accepteerde dit onverwachte project ook op één voorwaarde: “Ik stemde ermee in om er deel van uit te maken op voorwaarde dat we zo dicht mogelijk in de buurt komen van wat ik leuk vond aan het boek [dont l’épisode avait été adapté, ndlr]Het karakter van deze vervelende vrouw“.

READ  Alice Detollenaere laat het allemaal zien: haar geweldige videogetuigenis nadat haar borstimplantaten waren verwijderd

De twee vrouwen kijken nu heel dichtbij : In La Rochelle spraken ze privé met de gelukkigen die hun tv-film vooraf konden spotten.

Andere acteurs uit de film waren ook aanwezig: Samuel Labarth, de ster van de serie De kleine moorden op Agatha Christie Tot 2020 zal hij zich bij zijn partners voegen, die net als Jack Spicer de rol van Francois I zullen spelen. Aan de andere kant waren Joeystarr, Julie Depardieu, Virginie Ledoyen of Guillaume Gallienne, die ook in de tv-film zal verschijnen, niet aanwezig.