Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christoph Willem maakt gebruik van zijn seksualiteit: de zanger spreekt zonder taboes

onthuld door show nieuwe ster Die hij in 2006 won, bracht Christophe Willem zijn zesde album uit getiteld panorama Verkrijgbaar vanaf vrijdag 16 september. Album waarin onder andere de titel voorkomt Opmerking: ik hou van je Het is geschreven door Solomon, maar roept vooral diepere thema’s op zoals:Het uiterlijk van anderen, pesten op school, zijn ouders en dus zijn seksleven.

Ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe album gaf Christophe Willem een ​​interview aan onze collega’s van pure grafieken Deze zaterdag 17 sept. Terwijl hij pijnlijke herinneringen ophaalde, sprak de 39-jarige zanger openhartig over zijn seksualiteit. zinspelen op een onderwerp Noch een koningin, noch een koningEen van de nummers van het album. “Het is een belangrijke titel omdat ik bevestig dat ik noch dit noch het andere ben. Ik heb geen enkele binaire standaard. Ik ben geen homo omdat ik niet hetero ben”hij stond erop.

universiteit, een ‘complexe periode’ door Christopher William

In dit interview, vertaler ik ben dubbel Hij vertelde ook over zijn gecompliceerde adolescentie en wat ze moest doorstaan ​​toen hij van school ging. nieuwe ster in 2006. College is een complexe periode, Ik schaamde me omdat ik androgyn was en mijn stem hoog was. Ik moet homo zijn! Terwijl je in die tijd geen assertieve seksuele activiteit had… Ik begreep het niet. Het is zo moeilijk als je een label krijgt, jongens, voordat je zelfs maar weet wie je bent (…) Ik had het gevoel dat we vaak belang hechtten aan het pad dat ik had, en als gevolg daarvan werd ik vaak gedefinieerd door zeer clichématige bezuinigingen. : “Hij is de man, we weten niet of hij homo is of niet, hij heeft een luide stem en hij is gemaakt nieuwe ster. Dit is mijn cv! Dus na een tijdje sluit je jezelf op in het beeld dat mensen je geven.”drukte hij uit.

Nu lijkt het erop dat Christoph Willem de bladzijde heeft omgeslagen over deze moeilijke periode in zijn leven. Trots op wat hij nu is, heeft de zanger zelfs een nummer opgedragen genaamd In de ogen van de ander Genomen van zijn album. “Het vertelt me ​​waar ik vandaan kom, wat ik heb meegemaakt en waar ik nu ben, en hoe goed het uiterlijk van de ander is en niet langer een probleem vormt.”

Vind het volledige interview met Christoph Willem op de Purecharts-website.

READ  Netflix: de dag waarop Jean-Claude Van Damme platformsucces voorspelde