Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Ondertekenen Gallup Breeders Association Award (PRIX DU CHAMP DURAND) 4 augustus 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Foto van Purple Bling Aankomst van Quinté + Pmu Prix le Roi Soleil 2022 in Chantilly

Quinté + donderdag in Deauville bij de Prix de la Fédération des Eleveurs du Galop – Prix du Champ Durand, het eerste evenement met gespleten retardatie (ref.. de grond wordt als zacht tot goed verklaard. Luizen 0 m. paarse bling (Onze foto), de nieuwste Quinté+ winnaar, mag donderdag weer.

4 bling paars : Na een vroege carrière in Groot-Brittannië, toonde ze zeer goede middelen op onze bodem door op 12 juli de 2,5 lengte referentie Quinté+ te winnen op 1200m op het rechte stuk van Chantilly. Ondanks de boete van 9 pond wekt het nog steeds vertrouwen.

3 voor zonsopgang : Ze reed ook al vroeg in haar carrière in Engeland. Op 2 juli, in Chantilly, in een race in klasse 2 omstandigheden, op een afstand van 1200 meter van Chantilly, behaalde ze een mooie tweede plaats. Met een waarde van 40, voor haar eerste handicap in Frankrijk, ziet ze er erg competitief uit.

6 gele curry : Ze won haar eerste in oktober 2021, doet het goed op haar tweede afdaling dit jaar en staat vierde achter. voor zonsopgang 2 juli in Chantilly. In hoogte lijkt het enorm.

8 Jose Josephine : Verlopen zonder een plaats in Quinté + referentie van 12 juli. Maar tijdens haar vorige reis, in Chantilly, eindigde ze als derde door zichzelf te plaatsen tussen voor de droom En de gele curry. Als het zijn beste waarde biedt, kan het aangenaam verrast zijn.

16 dia’s BABA : Tweede in Quinté+ op 12 juli, het is bewezen dat we op rechte banen kunnen rekenen op handicaps van dit niveau. Het is een goede kanstheorie.

READ  Albert Monaco: My Watchful Dad met Gabriella en Jack bij de Grand Prix van Monaco

2 Koningshof : Winnaar van Quinté+ 12 mei in ParisLongchamp, tweede op 9 juni, nog steeds in ParisLongchamp, daarna derde in de hoofdrace op 12 juli op het rechte stuk van Chantilly. Regelmatig, het is logisch dat het gewaardeerd wordt.

5 Sassy Rascal : 6e plaats in Quinté+ op 9 juni in ParisLongchamp en wel 6e op 12 juli op het rechte stuk van Chantilly, het is hier heel vreemd.

13 Liefdesdroom : Voor zijn tweede bezoek dit jaar won hij zijn eerste op 8 juli op de 1.100 meter rechte Dieppe. Nog steeds te perfect, het is een goede 35,5 krankzinnige hit voor haar eerste handicap.

Als niet starten : 1 super oom

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Baseren
4 paarse bling
3 voor zonsopgang
Regelmatige kansen
6 gele curry
8 Josephine
16 Papa Sim
buiten
2 Koningshof
5 sassi boefje
13 liefdesdroom

Prognose Samenvatting:

favoriet
4 – Bling Paars

een klap voor het hart
6 – gele curry

gek moment
13 – De droom van liefde

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg met Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
4 paarse bling Mozes ca.
2 Koningshof Joyon M.
3 voor zonsopgang Barzalona m.
1 super oom Simon C.
13 liefdesdroom Bachelot T.
7 snelheidskoningin Hardwin H.
6 gele curry Thomas Ron.
16 Papa Sim LEMAITRE a.
5 sassi boefje mevrouw Santiago d.
12 WINNAN Trolley T.
READ  Batman: 5 niet-uitgebrachte minuten met The Joker Online! bioscoop nieuws