Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De kaskraker ‘Batgirl’, die door Warner Bros. tot verbazing van de regisseurs werd geannuleerd, werd gefilmd.

Blikseminslag in de filmwereld. De bijna voltooide “Batgirl”-film van $ 90 miljoen zal uiteindelijk niet het daglicht zien. Studio “Warner Bros. Discovery” maakte woensdag plotseling bekend te stoppen met het project.

Artikel door

Frankrijk tv’s

schrijfcultuur

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Verbazing in Hollywood, de studio Ontdek Warner Bros. Woensdag maakte bekend dat de film vleermuis meisje Het wordt niet uitgebracht in de bioscoop of op het streamingplatform HBO Max Zoals oorspronkelijk gepland in de Verenigde Staten. Een zeer zeldzame beslissing voor een halfafgewerkte speelfilm en zijn enorme budget van $ 90 miljoen. Aanpassing van de avonturen van een heldin DC Comics We zouden in zijn eerste rol Leslie Grace zien, gesteund door Michael Keaton, die het Batman-kostuum hervatte dat hij achterliet in de Tim Burton-films van 1989 en 1992.

De jonge actrice zei dat ze “Trots op de liefde, het harde werk en de vastberadenheid van al onze geweldige cast en hardwerkende crew in deze film gedurende 7 maanden in Schotland.En in een lang bericht dat woensdag op Instagram werd gepubliceerd, was het duo van regisseur Adel Al-Arabi en Bilal Falah levendiger in hun reacties die op sociale netwerksites werden gepubliceerd.We zijn verdrietig en verbijsterd door het nieuws. We kunnen het nog steeds niet geloven. We hadden graag gezien dat fans van over de hele wereld de film konden zien en begrijpen.”jammer.

vleermuis meisje Het lijkt erop dat hij in april het slachtoffer werd van een studiofusie Warner Bros. En de Ontdekking. Tijdens de pandemie wedde het Warner House op films die bedoeld waren om alleen op het streamingplatform te streamen HBO Max. De combinatie van de twee groepen had de strategie radicaal kunnen veranderen. het tijdschrift verscheidenheid waardeer het vleermuis meisje Het werd te duur geacht voor de streaminggemeenschap die op zoek was naar bezuinigingen, maar niet opwindend genoeg voor bioscopen, wat de doodsklok luidde voor de vermomde heldin.

READ  Courteney Cox herschept de cultdans "Friends" met Ed Sheeran