Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

3 augustus filmische releases: Bullet Train, Year of the Shark, Gay… – Actus Ciné

Filmanekdotes, intentieverklaringen, informatie voor filmliefhebbers: ontdek elke week achter de schermen filmreleases.

De kogeltrein van David Leach

Met Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson…

waar praat hij over ? Ladybug is een ongelukkige huurmoordenaar die uniek vastbesloten is om haar nieuwe missie veilig te voltooien nadat velen van hen zijn ontspoord. Maar het lot besliste anders en nam hem mee op de snelste trein ter wereld samen met sterke tegenstanders …

Weet jij ? Bullet Train markeert de achtste samenwerking tussen David Leach en Brad Pitt. De twee mannen werkten eerst samen in Fight Club (1999), waar Leitch stunts uitvoerde voor de acteur. Daarna kwamen ze meerdere keren terecht in films als Ocean’s Eleven, Spy Game, Spy game en Troy. In 2018 gaf de regisseur Pete een cameo in Deadpool 2.

Het jaar van de haai door Ludovic Bukherma en Zoran Bukhrama

Met Marina Voss, Cad Mourad, Jean Pascal Zadi…

waar praat hij over ? Maja, een moeraspolitieagente, ziet haar ergste nachtmerrie: vervroegd pensioen! Haar man Terry heeft de camping en camper al gepland. Maar de verdwijning van een vakantieganger zet de hele kust op scherp: een haai dwaalt door de baai!

Weet jij ? Ludovic en Zoran Boukherma kozen voor een animatronische haai en werden niet ontworpen via digitale effecten. De directeuren leggen uit: “We zagen onszelf niet een tennisbal in het water schieten en tegen de acteurs zeggen: ‘Daar, je bent bang, de haai komt eraan!’ Het is absurd.”

Gay van Juango Jimenez Peña

Met Marta Nieto, Mickey Esparbe, Fran Lario…

READ  "Ik heb het liever zo": Cristo Mad grijpt de Arc de Triomphe

waar praat hij over ? C. is een getalenteerde geluidstechnicus die gepassioneerd is door haar werk. Op een dag kwam ik erachter dat het niet meer synchroon liep. Toen realiseerde ze zich dat haar hersenen geluid begonnen waar te nemen na de beelden die het ontving. C. moet zijn baan opgeven en zijn hele leven heroverwegen.

Weet jij ? Bij het bedenken van het disfunctionele lot dat de heldin van de film overkomt, probeerde Juango Jiménez Peña geen echte feiten te reproduceren. De directeur legt echter uit: “Er was een aanvankelijke wens om met de basisinstrumenten van cinema te spelen, evenals een zekere wens om formele experimenten uit te voeren binnen het kader van het klassieke verhaal.”

Hasan belooft aan Semih Kaplanoglu

Met Umut Karadag, Feliz Bozok, Gokhan Azlag…

waar praat hij over ? Wanneer Hassan hoort dat er een elektrische paal zal worden geïnstalleerd op het land dat hij bewerkt, manoeuvreert hij totdat zijn veld het overleeft. Maar voordat hij naar Mekka ging, beloofde hij zijn vrouw om haar fouten uit het verleden goed te maken.

Weet jij ? Terwijl hij wachtte op de release van zijn film The Human Particle, die vijf jaar in beslag nam om te produceren, begon Semih Kaplanoglu met het schrijven van korte verhalen die zich ontwikkelden tot scenario’s. Promises of Hassan is het tweede deel van de ‘Commitment Trilogy’ die uit deze korte verhalen naar voren komt.

Fires at Night door Dominic Leinhard

Met Igor van Dissel, Anna Girardot en Jeremy Alchem…

waar praat hij over ? Een afgelegen dorp tussen de zee en de bergen. De bewoners proberen zoveel mogelijk te overleven. Alan’s vader, een 15-jarige jongen, ging weg van zijn familie om te werken en vertrouwde hem de taak toe om het gezin te overleven.

READ  Ontdek de geweldige rol die de metgezel van Audrey Florot in de serie speelde

Weet jij ? Fires of the Night is nautisch geïnspireerd op een Japans kort verhaal, geschreven door Akira Yoshimura, Shipwreck, dat Dominic Lenhard in de 16e eeuw meenam naar een klein Europees eiland.

Superheldenfans door Paulo Genovese

Met Jasmine Trinca, Alessandro Borghi, Greta Scarano …

waar praat hij over ? Een sentimentele komedie over koppels en het effect van tijd op hun relaties, het stelt een eenvoudige maar diepgaande vraag: welke superkrachten heb je nodig om van elkaar te houden voor het leven?

Weet jij ? De film speelt zich af over een periode van 20 jaar, van 2000 tot 2020, en op verschillende locaties: voornamelijk in Milaan, maar ook in Marrakesh, het Comomeer, Lucca, Kopenhagen en Ponza. “Het verhaal wordt door de jaren heen verteld, waarbij de tijd heen en weer gaat, en het is geen keuze voor montage maar een echte narratieve keuze”De directeur zegt.

Zanger van Olivier Goujon

Met Florent Germain, Virginie Goujon, Olivier Goujon…

waar praat hij over ? Purselot, Dit Grelot, Minstrel van het hof kon geen groter avontuur dromen dan op missie te gaan om zijn geliefde koning te redden. Maar onderweg krijgt hij te maken met een vreemde metgezel die uit een andere wereld kwam voor een geheime missie en de grillen van koningin Genevieve, wiens verleden geleidelijk aan de oppervlakte begint te komen.

Weet jij ? Met Ménestrel wilde Olivier Goujon een film maken die hij met zijn kinderen kon kijken, maar die ook volwassenen zou aanspreken. “Voeg daarbij de wens om een ​​film in kostuum te maken, en voila, Minstrel was geboren. Ik wilde een lichte, grappige, eenvoudige film die zowel jong als oud zou aanspreken en dat is precies wat ik wilde.!”Hij zegt.

READ  Bruno wint nog steeds een wereldrecord