Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Véronique Genest is transparant over haar levensstijl: “Ik heb 10.000 euro per maand nodig”

Véronique Genest is transparant over haar levensstijl: “Ik heb 10.000 euro per maand nodig”

Niet alle acteurs krijgen vierentwintig jaar de kans om de rol van hun leven te spelen in een serie. deze functie , Véronique Genest afstand. De 66-jarige actrice speelde al die jaren het personage Julie Lescott in de gelijknamige detectivereeks. Naast Jennifer Loret, wijlen Moussa Diouf of zelfs Alexis Dessault, heeft Véronique Genest TF1 bereikt. Maar in 2014 stopte alles. Als het team nu een vergoeding krijgt om afleveringen op televisie opnieuw uit te zenden, is het niet genoeg om de toekomst rustig naar de heldin te zien komen.

In een interview met hier is ParijsOp kiosken woensdag 3 augustus 2022 vertelt Véronique Genest over haar dagelijkse leven sinds het einde van de show. Ze moet stoppen met werken:Ik ben hyperactief, maar ik heb altijd al actrice willen wordenZe bevestigde. Ik ben een serie aan het schrijven. Op dit moment ben ik in het theater. Creativiteit, festival, school, verzending: dat geeft mij de meeste voldoening.“Als ze het vak nog uit passie beoefent, dan is geld ook een bron van motivatie.

Véronique Genest al genoemd “financiële moeilijkhedenIn het verleden.De woorden waar ze op terug wilde komen:Ik zei dat het moeilijk was voor de acteurs, maar ik had geluk, ik heb goederen en spaargeld, maar het zal niet eeuwig zijn. ik had een moeder [décédée en février dernier, ndlr] Nabestaanden – het bejaardentehuis kost tussen de 5.000 en 6.000 euro per maand – plus mijn ex-vrouw. Ik moet mijn brood verdienen, ik moet werken. Ik heb 10.000 euro per maand nodig. Om vol te houden, om de mensen om me heen te helpen.

READ  Een rock-'n-roll-serie over Britse special forces van de bedenker van Peaky Blinders.

De actrice is momenteel verplicht om te werken om deze levensstijl voor haar en haar dierbaren te blijven waarborgen. Dus zijn lichaam zal besluiten zijn activiteit te stoppen. Daarom wil ze de sluier oplichten over de lage pensioenen die cabaretiers krijgen: “[Elles] Het komt niet overeen met de tijd die ze op het werk doorbrengen, geeft ze toe. Ze zijn minimaal. De werkloosheid is weg en niet enorm. Maar ik heb nooit geklaagd. Omdat ze niet de enige is die verdedigt…