Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quentin Dupieux gaat verder en tekent een gekke nepfilm

Quentin Dupieux gaat verder en tekent een gekke nepfilm

Na het frame van de seriemoordenaar (een gom), Of een geobsedeerde eigenaar met zijn jas (Spinner), Noemt Quentin Dupieux een gigantische vlieg die twee nerds willen temmen. Met David Marsais, Grégoire Ludig en Adèle Exarchopoulos reist de film van het begin af naar een onbekende bestemming. Gekke komedie, welkom in de theaters die op 19 mei de schermen heropenen.

Eenvoudige vrienden Jean Gap (David Marcet) en Manu (Gregoire Lodig) ontdekken een gigantische vlieg die vastzit in de kofferbak van een gestolen auto. Ze besluiten om deze meevallerwinst te maken door het te trainen om hun zakken te vullen. Ze ontmoeten een groep vrienden die hun geheim delen, in een feestelijke en bevrijdende sfeer.

Jij bent degene die hier komt, je geeft alle redenen op. Quentin Dupieux is een uniek geval in het schrijven van onwaarschijnlijke scenario’s, die hij onzorgvuldig uitvoert en die je waarschijnlijk alle slangen zullen laten inslikken. De film zag er misschien geïmproviseerd uit en was volledig bevrijd van conventies. Het is eigenlijk duivels goed ontworpen om ons te laten geloven in al die situaties waarin de onzin contrasteert met lachen.

Het verhaal is een dronken boot die over een eenvoudig perceel vaart, een excuus voor een fototentoonstelling van zeekarakters. Het koele uitgangspunt (de gigantische vlieg), in plaats van de klassieke drager van agressieve angst te zijn, wordt verschoven ten gunste van een speelse komedie. Een samenleving die uit alle persoonlijkheden samen bestaat, pleit voor tolerantie, openheid en acceptatie van het verschil dat overlapt met de geest van de jaren zeventig.

READ  Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om de poster van de serie te wijzigen en deze wordt vernietigd

Adèle Exarchopoulos & nbsp;  in "Onderkaak" Door Quentin Dubeux (2021).  (Distributie van herdenkingsfilms)

De humor van situaties en dialogen verlaat de film nooit, vooral niet met Adèle Exarchopoulos, wat ongebruikelijk is in het genre, en lijdt aan een spraaksyndroom dat haar dwingt te schreeuwen, met een constant gevoel voor humor. In deze tijden van gezondheidsbeperkingen en afnemende vrijheden (moraliteit, expressie en extremisme) bereiken de boodschap en zonnebeelden van Quentin Dupieux het grootste goed. laat het!

Type : komedie
Regisseur : Quentin Dubeaux
Acteurs : David Marcet, Gregoire Lodig, Adele Xarcopoulos
Betalen : Frankrijk
Looptijd : 1 x 40
Regisseur 19 mei 2021
distributeur : Verspreid herdenkingsfilms

Samenvatting : Jin Gab en Mano, twee simpele vrienden, vinden een gigantische vlieg die vastzit in de kofferbak van een auto en besluiten hem te trainen om er geld mee te verdienen.