Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sarah Fraiseau en Ahmed (La Villa 6) zijn gescheiden, hij zegt eindelijk alles over hun scheiding en doet nieuwe ontdekkingen

Sarah Fraiseau en Ahmed (La Villa 6) zijn gescheiden, hij zegt eindelijk alles over hun scheiding en doet nieuwe ontdekkingen

We weten dat, Sarah Fraiseau en Ahmed van Vacation of the Angels 4 zijn gescheiden en de genomineerde zal naar verwachting binnenkort deelnemen aan de cast van een creatieve realityshow.In een interview van Sam onthult Zira voor het eerst de redenen! Ahmed begint met te onthullen dat hij en Sarah Friso elkaar eerder in een restaurant hebben ontmoet Broken Hearts Villa 5, En dat ze al gevoelens voor elkaar hadden toen hij aan het avontuur begon. Ondanks hun scheiding verdedigt ze zichzelf tegen kritiek en ontkent ze dat ze bij haar was voor zijn geld.… De ex-man van Sarah Fraiseau onthult dat hij dat niet was “Je bent nooit verliefd geworden op een vrouw” Voor haar neus biedt het opschrijven je de mogelijkheid om meer te weten te komen over de reden voor hun scheiding.

Ahmed vertrouwt zijn breuk met Sarah Friso toe – Credit (s): Instagram @Ahmed_thaiii

Ahmed ontdekte het leven als koppel met Sarah Fraiseau, wat een probleem veroorzaakte tijdens de bevalling omdat hij zijn familie of vrienden niet meer kon zien: “We waren de hele tijd samen, dus er was veel controverse, en ik denk dat dit ding je niet begreep … Ze kon niet begrijpen dat dit nieuw voor me was. (…) Ik werd gek omdat ik onder druk stond en ging weg, en ik ging naar huis. ”. Voor hem waren de dingen duidelijk en de breuk duidelijk, hoewel ze er alles aan deed om hem terug te brengen … Kijk ook hier Deze ontdekkingen gaan over Sarah Fraiseau, die onlangs probeerde Ahmed terug te krijgen.

READ  Dit "historische" moment in Fort Boyard laat netizens sprakeloos