Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geen make-up, warrig haar, een oversized trui en een droevig gezicht … de foto van Sophie Marceau die mensen aan het praten brengt!

Op 19 mei kunnen de Fransen het plezier van naar de bioscoop gaan herontdekken. Dit is de datum die al is aangekondigd voor de heropening van de culturele plaatsen.

Donkere kamers, die zes maanden gesloten zijn, zouden weer erg populair moeten zijn, zelfs als er nieuwe hygiëneregels van toepassing zijn.

Eén ding is zeker, en het is François Ozon die haast heeft om zijn nieuwe meesterwerk te onthullen, gedragen door de meester Sophie Marceau.

De regisseur gaf ook een voorproefje op zijn Twitter-account waar hij de eerste foto van deze langverwachte speelfilm voor fans van de actrice plaatste. Een steeds zeldzamere filmster.

Dit drama, getiteld “Alles ging goed”, zal vanaf 22 september te zien zijn in Frankrijk. Het is een bewerking van een gelijknamige roman en autobiografie van Emmanuèle Bernheim, gepubliceerd in 2013, zoals terecht opgemerkt door onze collega’s van Vrije tijd tv.

Op de betreffende foto is Sophie Marceau te zien met een droevig gezicht, zonder make-up, in de wind geblazen haar en in een heel groot kledingstuk. Het verhaal is moeilijk: het gaat over een meisje dat haar vader helpt te overlijden na een beroerte.

Zie ook: Benjamin Castaldi is afwezig bij TPMP: Kelly Fedouville handelt rechtstreeks met hem af!

Bewerken