Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brigitte Macron: Heb je je toevlucht genomen tot plastische chirurgie?

Brigitte Macron: Heb je je toevlucht genomen tot plastische chirurgie?

Brigitte Macron werd vaak bekritiseerd en lastiggevallen vanwege het grote leeftijdsverschil met Emmanuel Macron, en ze zou zichzelf in 2019 “A Little Fresh Air” laten zien!

Sinds haar man Emmanuel Macron zijn koffers bij het Elysee Palace neerlegde, is Brigitte Macron het doelwit van veel spot geworden. Van komieken in hun cartoons, of in een tijdschrift … om nog maar te zwijgen van montages op sociale netwerken die je vergelijkt met ET of mummie (niet echt schattig)! Kortom, mis geen enkele gelegenheid om deze situatie te benadrukken die de afgelopen 24 jaar ongebruikelijk is geweest om hen te scheiden! Het is vaak de vergelijking tussen de jeugd van Emmanuel Macron en de grimmige ouderdom van zijn vrouw Brigitte bijt … zelfs kwetsbaar. Critici die uiteindelijk de geest van de first lady sloegen, Die Prof. Eminent plastisch chirurg Om het een beetje jeugdige uitstraling te geven. Dat was in 2019.

Op de dag van de operatie, dinsdag 17 juli 2019, lag de president van de republiek op de loer in wandelgangen Nooye American HospitalWaar Brigitte Macron in het ziekenhuis werd opgenomen. Zoals we al zeiden, verliep de operatie, die ongeveer drie uur duurde, zonder complicaties en de vorige leraar vertrok dezelfde avond.

Wie is André Louis Ozier, ex-echtgenoot van Brigitte Macron?

Toen ik Emmanuel Macron ontmoette in de theaterclub van mijn middelbare school, Brigitte Osier (Dat was haar naam) Getrouwd met André Louis Osier, bankier in Amiens. Ze leefde een rustig leven met haar drie kinderen, Sebastian, Lawrence en Tiffin, totdat ze verliefd werd op de toekomstige president. Wat maakt haar man boos: “Als haar man de waarheid leert, zal hij gewelddadig reageren.”Maëlle Brun zegt in haar boek:Om vervangen te worden door een klasgenoot van zijn dochter (Lawrence Ozier maakte ook deel uit van het Club Theater, Editor’s Note), door een tiener die hem vaak bij hem thuis begroette? Hier is een wond die moeilijk te genezen is. ” Geschokt en beledigd besluit de man het ouderlijk huis te verlaten. De scheiding wordt in 2006 aangekondigd. Sindsdien leefde hij een rustig leven tot zijn laatste ademtocht, afgelopen december.

READ  Quinté PMU - TEKEN PRIX DE LA ROCHELLE 11 april 2022

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen