Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Qatar Airways heeft aangekondigd dat het 13 Airbus A350’s aan de grond houdt

De snelle verslechtering van het oppervlak van de romp bracht de luchtvaartmaatschappij ertoe haar vliegtuigen aan de grond te houden en de Airbus A330’s weer in gebruik te nemen.

Qatar Airways maakte donderdag bekend dat het een bevel heeft ontvangen van de toezichthouder van dit Golfland om 13 van zijn Airbus A350-vliegtuigen aan de grond te houden vanwege de snelle verslechtering van de rompoppervlakken. Het bedrijf, een van de drie grootste luchtvaartmaatschappijen in de Golf, had eerder afgesproken het vliegtuig om dezelfde reden niet in ontvangst te nemen, volgens persberichten van juni.

Qatar Airways specificeerde in een persbericht dat het de terugkeer van de Airbus A330 moest bespoedigen om het aan de grond houden van 13 A350’s goed te maken. De vloot bestaat uit 34 A350-900’s en 19 A350-1000’s, volgens het Airbus-document. Qatar Airways”Werkt samen met de coördinator om ervoor te zorgen dat alle passagiers veilig worden gehouden… Na expliciete schriftelijke instructies van de coördinator (bedrijf) werden 13 vliegtuigen aan de grond gehouden», selecteer het persbericht.

Qatar Airways is onderworpen aan de Qatar Civil Aviation Authority. De CEO van het bedrijf, Akbar Al Baker, zei dat hij verwachtirbus behandelt deze kwestie met de speciale aandacht die het vereist». «Qatar Airways accepteert niets anders dan een vliegtuig dat zijn klanten blijft voorzien van de hoogst mogelijke veiligheidsnormen en de beste kwaliteit van reizen die ze verdienen.”, legt hij uit in een persbericht.

Airbus moet de oorzaak van het probleem achterhalen

Het bedrijf wachtAirbus identificeerde de hoofdoorzaak en corrigeerde permanent de onderliggende omstandigheden naar tevredenheid van Qatar Airways en onze dispatcher voordat we andere A350’s in ontvangst namen.‘ voegt de tekst toe. In het persbericht staat dat het bedrijf “Samenwerken met alle leasemaatschappijen die getroffen zijn door het aan de grond houden van de A350, die is begonnen met het inspecteren van hun beschadigde vliegtuigZonder meer details te geven over de betrokken partijen.

READ  E-commerce. Vanaf dit weekend de beveiliging van uw online betalingen versterken

«We geven geen commentaar op de activiteiten van onze klanten. Als grote vliegtuigbouwer zijn we altijd in gesprek met onze klanten. Deze gesprekken blijven vertrouwelijkDat meldt Airbus in een verklaring.

Tijdens de coronaviruspandemie heeft Qatar Airways zichzelf gepositioneerd als een leider in het terugbrengen van gestrande reizigers, met lof van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere landen waarvan de luchtvaartmaatschappijen kreupel zijn geworden. Meer dan de helft van de vloot bestaat uit middelgrote vliegtuigen, Boeing 787’s en Airbus A350’s.

Laten we ook eens kijken – Airbus-Boeing: Ursula von der Leyen kondigt wapenstilstand aan om geschil te beslechten