Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Publiek: Heeft Giulia Vignali haar goede optreden in “The Case is Over” van France 2 bevestigd?

Publiek: Heeft Giulia Vignali haar goede optreden in “The Case is Over” van France 2 bevestigd?

Nieuwsgierigheidseffect of onmiddellijke plakkerigheid? Zou Giulia Vignali er, na een korte bevalling met Sophie Davant op maandag, in kunnen slagen ervoor te zorgen dat ze een goed publiek krijgt? De nieuwe presentator van “The Case Is Over” op France 2 trok, na het vertrek van Sophie Davant naar Europe 1, de 48-jarige presentator aan 917.000 kijkersOok 15,0% Publiek van vier jaar en ouder (4+) en 4,3% De Woman in Charge Buying Under 50 (FRDA-50) maakte dinsdag haar tweede dag aan het roer van deze grote openbare vlooienmarkt. 45 minuten later, om 17.00 uur 1,14 miljoen van aanbidders (16,9% van PDA’s op 4+, 5,7% op de FRDA-50s) die volgde op de verkoop van de nieuwe show.

Lees ook

hoorzittingen

De komst van het publiek: Gilles Beaulieu domineert Anne-Sophie Labix, Xavier de Moulin en …

De massa: wat is het resultaat van de comeback "de stagiar"?  Op France 3 in het licht van het einde van het negende seizoen van het programma

hoorzittingen

Fans: Wat is het resultaat van de terugkeer van de “stagiaire” op France 3 in het licht van…

Publiek: wat is het resultaat van de komst van Giulia Vignali in "Zaak voorbij"?  in Frankrijk 2?

hoorzittingen

Fans: Wat is de uitkomst van de komst van Giulia Vignali in “The Case Is Over” op…

Sterke recensies voor Giulia Vignali

Zeer goede prestatie voor de show die een paar punten marktaandeel veroverde vergeleken met maandag, die in de loop van een jaar aanzienlijk is vooruitgegaan. Op maandag, de laatste – tijdens de week – van Sophie Davants bevalling met Giulia Vignali, trok hij inderdaad 911.000 nieuwsgierig Volgens Médiamétrie, dwz. 14,5% Publiek van vier jaar en ouder (4+) en 3,9% Vrouwelijke inkoopmanagers jonger dan 50 jaar (FRDA-50). Het tweede nummer van deze dag begint om vijf uur ’s avonds 1,28 miljoen kijkers, of 16,3% van het publiek en 4,5% Frida-jaren ’50. Zeer goede scores, boven het gemiddelde entertainment van de afgelopen weken.

READ  Sophie Davant is ongefilterd op haar liefdesleven

Lees ook: ‘Ik ben erg ontroerd’: Sophie Davant geeft de sleutels van ‘zaak gesloten’ terug aan Giulia Vignali van France 2

Op maandag 29 augustus 2022, de startdatum van het academiejaar vorig jaar, had Sophie Davant 781 duizend kopers (12,2% van het publiek) verzameld voor de eerste aflevering van de dag en 1,05 miljoen voor de tweede ( 14,8% van het publiek). Sinds 1 augustus 2023 heeft de aflevering van 16.15 uur gemiddeld en bij eerdere kijkers 716.000 volgers getrokken, of 11,5% van het publiek van vier jaar en ouder. Vanaf 17.00 uur trok de laatste aflevering van de dag gemiddeld 979.000 kijkers (13,7% van de PDA).