Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG: Met Sergio Ramos tegen Augsburg?

Sergio Ramos maakt waarschijnlijk zijn debuut in Paris Saint-Germain op woensdag (19.00 uur) in Orleans, tegen Augsburg (Duitsland, Bundesliga) in een vriendschappelijke wedstrijd. Elf dagen na zijn ondertekening en iets meer dan een week na het hervatten van de training, staat de 35-jarige Parijse nieuwe verdediger gepland in de groep die de reis naar de Loire moet maken. Het personeel kon nog van gedachten veranderen en besloot uiteindelijk om hem zijn conditie te laten voortzetten op Camp des Loges, maar dat is niet de trend aan het begin van de week.

Vooral omdat de voormalige Real Madrid-speler, die de eerste zes maanden van het jaar vaak geblesseerd raakt, de afgelopen dagen normaal traint. Net als zijn partners moest hij maandag een dubbele sessie doen en die moest hij dinsdag terugbrengen. In ieder geval is dit goed nieuws voor Parijs, minder dan twee weken voor de Champions Cup tegen Lille, op 1 augustus in Tel Aviv (Israël). Ramos zal drie ontmoetingen houden met zijn nieuwe teamgenoten, waaronder de aantrekkelijke wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Sevilla, op 27 juli, als de laatste voorbereidende wedstrijd tegen zijn coachingclub.

Hakimi is nog steeds afwezig

Voor de ontmoeting van Augsburg – de eerste van Paris Saint-Germain met het publiek in 2021 – zal Mauricio Pochettino vertrouwen op een groep, opnieuw voornamelijk bestaande uit jeugdelementen van de club. Kalimundo (19), afwezig in Shambly (2-2) wegens spierpijn, zou terug moeten zijn. Ervaren spelers zijn onder meer Keylor Navas, Abdou Diallo, Tilo Kerr, Levin Kurzawa, Idrissa Gui, Julian Draxler en Mauro Icardi.

READ  Tokyo 2020 - Geen goud voor Katie Ledecky, en Ariarn Titmus verslaat het nog steeds

In de afwezigheidsstraal leven Achraf Hakimi en Titi Edward Michot momenteel in isolatie nadat ze afgelopen donderdag positief testten op coronavirus. Wat betreft Juan Bernat (knie), Rafinha (spieraanwinst), Ander Herrera (kuit) en Colin Dagba (enkel), ze zullen zeker hun conditie voortzetten in Camp des Loges. Een trainingscentrum waar ze in de tweede helft van de week worden vergezeld door internationale spelers Presnel Kimpembe en Kylian Mbappe (Frankrijk), Jorginho Wijnaldum (Nederland) en Danilo Pereira (Portugal).