Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live-uitzendingsvenster: een XXL-Engels beeld van Lewandowski

Data transferperiode

Duitsland: Van 1 juli tot 31 augustus

Engeland: 9 juni – 31 augustus

België: van 15 juni tot 31 augustus

Spanje: van 1 juli tot 31 augustus

Frankrijk: 9 juni – 31 augustus

Italië: van 1 juli tot 31 augustus

Nederland: Van 9 juni tot 31 augustus

rode Duivels

/

Externe overdrachten

Nu de transfer van Halaland hapert, zou Chelsea graag willen tekenen Robert Lewandowski. Volgens The Sun zou de Engelse club 60 miljoen euro kunnen bieden aan Bayern, dat geen plannen heeft om te verkopen. De speler is aanvankelijk niet vergrendeld.

Geloofwaardigheid: 2,5/5, onwaarschijnlijk. Bayern wil Lewandowski niet opgeven, die nog steeds geweldige verhalen te schrijven heeft. Maar Chelsea is Europees kampioen en staat er goed voor. Het is moeilijk om een ​​voorspelling te doen.

Manuel Locatelli Juventus gaat vooruit. Volgens Sky Italia heeft de speler van Sassuolo een voorkeur voor de Italiaanse club, terwijl Arsenal een kleine voorsprong lijkt te hebben genomen. De club zou klaar zijn om de 40 miljoen euro te evenaren die nodig is om een ​​van de Euro 2020-onthullingen te rekruteren.

Raphael Varane Hij wil bij Manchester United tekenen. Er is een contract van 5 jaar. Maar de speler gaat de confrontatie niet aan: als er geen overeenstemming wordt bereikt tussen de clubs, blijft hij bij Real Madrid. De Spanjaarden eisen 70 miljoen euro, die de Engelsen op dit moment niet willen betalen.

de eenogige oplossen Hij zou naar Arsenal kunnen gaan. Volgens de Daily Express is Arsenal weer in de race voor de handtekening. Maar de verschillen zijn reëel rond de spelersprijs: Lyon vraagt ​​meer dan 55 miljoen euro.

READ  Nog steeds over Giroud in Milaan

Alison Het zal zich uitstrekken tot Liverpool, volgens de Daily Mirror. De Braziliaanse portier heeft een contract tot 2024, maar zal naar verwachting snel uitbreiden. De andere prioriteit heet duidelijk Jordan Henderson, die de club zichzelf als een brancard ziet.

Bayern lijkt te verkopen Corentin Tolisso. Er is nog maar één jaar voor de Franse speler en de club wil 20 miljoen euro terugkrijgen. Tot nu toe heeft zich niemand gemeld.

Vervoer in België

Ognjen Vranjes Hij zal tekenen bij AEK Athene. De nog steeds onwelkome Anderlecht-verdediger keert de komende uren terug naar de Griekse club. De totale overeenkomst tussen de clubs en de speler.