Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PS5-update: 22.02-06 1440p-firmware, aanpasbare gamemenu’s en meer!

een paar weken geleden, Interactief entertainment van Sony Suggestie Nieuwe PS5-functies voor bètatestersmet een nieuw doel Firmware openbaar. Het is zojuist beschikbaar gesteld via Update 22.02-06.00.00.42-00.00.00.0.0 (zoals je wilt), wat toevoegt Video-uitvoer in .-indeling 1440 p Op compatibele schermen, aanpasbare gamemenu’s in Bibliotheekde mogelijkheid om een Scherm delen voor een lid van feest feestEen vereenvoudigde weergave van het profiel van nieuwe vrienden, een tool om 3D-audio, stereo-audio en meer te vergelijken.

Deze zijn toegevoegd aan functies die toegankelijk zijn vanaf uw consoles update voor playstation-app Om u specifiek toe te staan ​​om een Scherm delen Vanaf een smartphone of tablet, en Een sessie starten PS Remote-play. Alles wordt uitgelegd door het plaatsvervangend hoofd van de afdeling PlatformervaringHideaki Nishino.

Dankzij ondersteuning en feedback van PS5-bètatesters introduceren we vandaag een nieuwe update voor de PS5-systeemsoftware voor gamers over de hele wereld. Deze update voegt langverwachte functies toe, zoals 1440p video-uitvoer via HDMI* en gamemenu’s. Het biedt ook nieuwe sociale functies, zoals de mogelijkheid om een ​​schermdeling aan te vragen bij een groepslid, het gemakkelijker bekijken van het profiel van nieuwe vrienden en het sneller ontvangen van meldingen voor deelname aan het spel van een vriend dan in een groepschat.

Bovendien kun je nu 3D-audio en stereo-audio op hetzelfde scherm vergelijken en gemakkelijker toegang krijgen tot je huidige activiteiten vanuit gameportals.

Nieuwe functies van de PS-app

Naast de PS5-console-updates introduceren we deze maand geleidelijk nieuwe functies voor de PS-app op iOS en Android:

Start een PS Remote Play-sessie via de PS-app
Gebruikers van de PS-app kunnen een PS Remote Play-sessie rechtstreeks starten vanuit de PS-app op iOS- en Android-apparaten. Zorg ervoor dat de PS-app is gekoppeld aan de PS5-console en dat de PS5-console in de rustmodus staat om aan de slag te gaan. Selecteer vervolgens het gamepictogram met PS Remote Play in de PS App Games-portal. De PS Remote Play-app start het spel automatisch. Om van deze functie te genieten, moet u ervoor zorgen dat zowel de apps, de PS-app als de PS Remote Play, op uw mobiele telefoon of tablet zijn geïnstalleerd.

Verzoek om scherm delen
Net als bij de functie met dezelfde naam op de PS5, kunnen gebruikers van de PS-app een lid van hun team dat op PS5 speelt, vragen om een ​​schermdeelsessie te starten om te zien hoe hun vrienden via de app spelen. Zo kunt u gemakkelijk in contact blijven met uw vrienden terwijl u onderweg bent.

Veel dank aan al onze fans voor hun waardevolle suggesties en ideeën. We houden rekening met je feedback en doen er alles aan om onze games en sociale ervaringen bij elke update te verbeteren. Tot snel online!

* Voor 1440p-video-uitvoer op PS5 is een tv of monitor vereist die de resoluties 1440p/60Hz, 1440p/60Hz en 120Hz ondersteunt. Resultaten kunnen per spel verschillen.

Variabele verversingssnelheid (VRR) op de PS5 ondersteunt 1080p- en 4K-video-uitvoer, maar niet 1440p.

READ  Uiteindelijk zal haar beste baan niet beperkt blijven tot Pixels

PS5-update PlayStation 5 22 02 06 foto 1PS5-update PlayStation 5 22 02 06 foto 2 PS5-update PlayStation 5 22 02 06 foto 3

PS5 is echter nog steeds net zo moeilijk te krijgen als de occasionele beschikbaarheid bij distributeurs, In tegenstelling tot zijn games en accessoires.

Lees ook: PS5: De nieuwe Gray Camouflage-collectie met DualSense, Pulse 3D en een zichtbare interface

Miniatuureditorhelpen
editor
De favoriet van je favoriete redacteur sinds 2009 Gepassioneerd door muziek die pom-poms maakt, een fan van allerlei soorten sitcoms. Ik heb in mijn leven veel Pokemon gespeeld.
Volg mij : Twitter Gamergen