Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wanneer de dochter van Steve Jobs de spot drijft met de nieuwe iPhone van Apple

Op Instagram verdeelde Eve Jobs de dingen die ze voelde tegen het merk Apple en zijn nieuwe vlaggenschipproduct.

Wanneer je een banennaam draagt, hebben de woorden altijd iets meer gewicht. Genoten van Eve Jobs, model en dochter van Steve Jobs Op zijn Instagram-verhaal Om kritiek te uiten op de nieuwe iPhone 14, die met veel tamtam werd gepresenteerd tijdens de Apple Keynote op woensdag 7 september.

Met behulp van een populaire meme waarbij een man een T-shirt krijgt dat past bij het T-shirt dat hij als cadeau draagt, zegt de jonge vrouw sarcastisch: “Ik ben overgestapt van iPhone 13 naar iPhone 14 na de aankondiging van Apple vandaag.”

Eve Jobs vermaakt zich op de nieuwe iPhone
Eve Jobs bespot zachtjes de nieuwe iPhone © Instagram

Een manier om te benadrukken dat het bedrijf Cupertino, ook al introduceert het elk jaar nieuwe ontwikkelingen in zijn producten, niet langer dezelfde oplichterij vertoont als in de tijd van wijlen Steve Jobs.

Apple presenteerde op woensdag 7 september zijn iPhone 14, met een design dat erg lijkt op dat van de iPhone 13 en enkele belangrijke nieuwe features, ondanks de forse prijsstijging (1019 euro). Het gaat nu echter gepaard met een grotere versie genaamd iPhone 14 Plus (€ 1169).

Als de opmerking van Eve Jobs gericht is op de iPhone 14, heeft de iPhone 14 Pro (€ 1329) nog meer nieuwe features in petto, zoals ons artikel over aan de slag gaan met de nieuwe smartphones van het merk.

Het toestel profiteert, net als zijn versie iPhone 14 Pro Max (1479 euro), vooral van de inkeping bovenaan het scherm en sterke technische verbeteringen in de fotografie. Apple maakte ook gebruik van zijn jaarlijkse conferentie om de nieuwe Apple Watch en het nieuwste AirPods Pro-model te onthullen.